Täljöhalvön, Österåker51303 - Myntbacken 11

Såld
Tillträde:Sept-okt 2024Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:3 / 4Rum:2Boarea:50 kvmBalkong:JaHiss:JaAvgift:4 484 krIngår i avgiften:Värme, Varmvatten, Kallvatten, Sophämtning

Nästa visning:

Välkommen upp på bygget till vår visningslägenhet

Läs mer

51303

Ljust kök från Marbodal och öppen planlösning mot vardagsrummet med utgång till balkong. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, rymligt sovrum med gott om förvaring i skjutdörrsgarderob.

Våra bostäder
Strandängen 3 blir vårt sista kvarter nyproducerade bostadsrätter i stadsdelen Strandängen på vackra Täljöhalvön. Här bygger vi 39 Svanenmärkta lägenheter fördelade på 1-5 rum och kök. Lägenheterna blir ljusa med öppna och sociala planlösningar där du kan välja mellan uteplats, balkong eller stor takterrass. Våra två sista huskroppar ligger placerade högst upp på en återvändsgata vilket gör att många av lägenheterna får fina vyer över området. Inredningen i din nya bostad är noggrannt utvald, här får du en svanenmärkt bostad med produkter från flera svenska leverantörer. 

Tidigare inflyttning?
I Strandängen bygger vi lägenheter med inflyttning under hela 2024. I de första husen har dina grannar redan flyttat in, se också våra lediga lägenheter i etapp 2, som har inflyttning i vår/sommar. Klicka här!

Lägenheter med kamin och terrass
För dig som söker något extra finns våra bostäder högst upp på terrassplanet. Här bor du med fina vyer över området. Våra terrasser är väl tilltagna och ger plats för både matbord, sittgrupper och planteringar. Här finns även ett extra förråd, perfekt för säsongsförvaring av exempelvis utekrukor och dynor till solstolarna. Invändigt skiljer sig även inredningen mot övriga bostäder i huset, här får du bland annat braskamin och en högre inredningsstandard.

Gemensamma utrymmen och gröna gårdar
I föreningen finns barnvagnsrum/rullstolsrum samt cykelförråd med avspolningsmöjligheter. I fristående komplementhus finner du miljörum, enklare cykelverkstad samt postboxar för paketleveranser. Mellan husen förbereder vi med sittplatser, planteringar och en mindre lekplats. Vid områdets gemensamma naturpark planeras det för boulebana, blomsterängar och flera sittplatser för umgänge. Föreningen har parkeringsplatser som ligger strax utanför huset. Här finns även några platser anpassade för dig som har elbil.

Trygghet med räntegaranti
När du köper din bostadsrätt kan du komma att behöva ett bolån för din nya lägenhet. Utöver detta har din bostadsrättsförening ett gemensamt lån som alla medlemmar står för tillsammans. När räntan stiger resulterar detta oftast i en höjd månadsavgift.

För att du ska känna dig trygg i ditt köp och slippa oroa dig för snabba och kraftiga räntehöjningar lämnar Peab en räntegaranti. Räntegarantin lämnas till föreningen i samband med tillträdet och gäller under två år. Det ger dig bättre koll på din månadsavgift och du kan känna trygghet genom hela bostadsresan.

Om räntan vid tidpunkt för placering av föreningens lån överstiger den ränta som presenteras i den ekonomiska planen, står Peab för mellanskillnaden upp till 5,5 %. Det ger dig bättre koll på din månadsavgift och du kan känna trygghet genom hela bostadsresan. Läs mer under fliken Dokument. (Räntegarantin kallas även för likviditetsgaranti i kostnadskalkylen)

För mer information om räntegarantin i Strandängen 3, kontakta mäklaren.

Peabs Trygghetslöfte. För oss är det viktigt att du känner dig trygg med att hitta hem tillsammans med oss.  Läs mer om våra andra trygghetslöften här.

Från skärgård till city
När shopping, nöjen och kulturupplevelser lockar ligger Stockholm city endast cirka 30 min bilväg bort. Ett lagom pendlingsavstånd för dig som arbetar i stan, men längtar ut till skärgården. I Åkersberga centrum finns det du kan tänkas behöva i vardagen i form av butiker, restauranger och mataffärer.

Havet och naturen runt knuten
På Täljöhalvön är det alltid nära till havet och naturen. Runt husknuten hittar du mysiga skogspartier som lämpar sig utmärkt för både svampplockning och löprundor. Under sommarhalvåret ligger bryggan på gångavstånd, perfekt för en kaffe i solen eller en kajaktur. Du som gärna ägnar dig åt golf hittar en av Sveriges bästa banor på Österåkers Golfklubb, knappt 5 km bort.

Förskolor och skolor
På Täljöhalvön bor du i lugna och naturnära kvarter, barnen har lekkompisar i grannhusen och här finns också den nybyggda förskolan Växthuset på kort gångavstånd. Inom Österåkers kommun finns också ett stort utbud av både förskolor och skolor.

Läs mer om livet i den nya stadsdelen här. 


Med reservation för ändringar. Bilder och illustrationer skall ses som vägledande inspiration och avvikelser kan förekomma. Bilder kan innehålla tillval.

Det ska vara lätt att leva hållbart

I den här bostaden bor du hållbart på ett enkelt sätt - den är skapad för att vara bra både för miljön och för dig som ska bo den.

I din bostad:

  • Svanenmärkta bostäder
  • Praktiska kärl för källsortering inne i bostäderna
  • Miljömäkt el 
  • Vi bygger med material av hög kvalité som håller över tiden
  • Energibesparande produkter som vitvaror, fönster och snålspolande blandare 

I din förening: 

  • Laddplatser för elbil
  • Enklare cykelverkstad för eget bruk så du kan hålla din cykel i trim 
  • Miljörum
  • Leveransboxar för paket 
Svanenmärkt

Svanenmärkt

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte