Täljöhalvön, Österåker61302 - Myntbacken 13

Såld
Tillträde:Sept-okt 2024Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:3 / 3Rum:3Boarea:75 kvmTerrass:JaHiss:JaAvgift:5 979 krIngår i avgiften:Värme, Varmvatten, Kallvatten, Sophämtning

Nästa visning:

Välkommen upp på bygget till vår visningslägenhet

Läs mer

43 kvm egen terrass i sydost

Underbar lägenhet med kamin och stort kök från Marbodal. Köket går i beige och är utrustat med induktionshäll, helintegrerad diskmaskin och mikro samt rostfria vitvaror. Dubbla badrum. Högst upp i huset med fönster i två väderstreck.

Planlösning 61302.jpg

 

Lägenheter med kamin och terrass högst upp i huset
Högst upp på terrassplanet finns våra bostäder för dig som söker något extra. Här bor du med fina vyer över området. Våra terrasser är väl tilltagna och ger plats för både matbord, sittgrupper och planteringar. Här finns även ett extra förråd, perfekt för säsongsförvaring av exempelvis utekrukor och dynor till solstolarna. Invändigt skiljer sig även inredningen mot övriga bostäder i huset, här får du bland annat braskamin och en högre inredningsstandard.

 

Högre standard på terrassplanets inredning
Köket från Marbodal är utformat med släta beiga luckor med handtag i krom/svart läder och har en ljus laminatskiva som både bänkskiva och stänkskydd. Från Electrolux kommer induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro och helintegrerad diskmaskin. Kyl och frys kommer i rostfritt utförande. Golvet är vitpigmenterad 3-stavsekparkett och väggarna målas i en behaglig beige nyans (NCS S1002-Y). Badrummen har grått klinkergolv och vita stora plattor på vägg. Tvättmaskin och torktumlare kommer från Electrolux och väggskåp och bänkskiva ovan maskinerna ger extra förvaring och avställningsyta. I några lägenheter finns också en härlig braskamin från Contura.

Det ska vara lätt att leva hållbart

I den här bostaden bor du hållbart på ett enkelt sätt - den är skapad för att vara bra både för miljön och för dig som ska bo den.

I din bostad:

  • Svanenmärkta bostäder
  • Praktiska kärl för källsortering inne i bostäderna
  • Miljömäkt el 
  • Vi bygger med material av hög kvalité som håller över tiden
  • Energibesparande produkter som vitvaror, fönster och snålspolande blandare 

I din förening: 

  • Laddplatser för elbil
  • Enklare cykelverkstad för eget bruk så du kan hålla din cykel i trim 
  • Miljörum
  • Leveransboxar för paket 
Svanenmärkt

Svanenmärkt

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte