Nu kan juridisk person köpa bostad av oss, ta kontakt med ansvarig mäklare! Läs mer här

Täljöhalvön, Österåker61303 - Myntbacken

Till salu
Tillträde:Prel. start hösten 2024Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:3 / 3Rum:5Boarea:103 kvmTerrass:JaHiss:JaPris:5 575 000 krAvgift:7 863 krIngår i avgiften:Värme, Varmvatten, Kallvatten, Sophämtning

En bostad utöver det vanliga med terrass och kamin

43 kvm terrass i sydost och braskamin! Här är bostaden med det lilla extra. Stort kök från Marbodal i beige, utrustat med induktionshäll, helintegrerad diskmaskin och mikro samt rostfria vitvaror. Rymliga sociala ytor i öppen planlösning. Här bor du i en ljus lägenhet högst upp i huset med fönster i två väderstreck. Dubbla badrum!

Planlösning 61303.jpg

Lägenheter med kamin och terrass högst upp i huset
Högst upp på terrassplanet finns våra bostäder för dig som söker något extra. Här bor du med fina vyer över området. Våra terrasser är väl tilltagna och ger plats för både matbord, sittgrupper och planteringar. Här finns även ett extra förråd, perfekt för säsongsförvaring av exempelvis utekrukor och dynor till solstolarna. Invändigt skiljer sig även inredningen mot övriga bostäder i huset, här får du bland annat braskamin och en högre inredningsstandard.

 

Högre standard på terrassplanets inredning
Köket från Marbodal är utformat med släta beiga luckor med handtag i krom/svart läder och har en ljus laminatskiva som både bänkskiva och stänkskydd. Från Electrolux kommer induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro och helintegrerad diskmaskin. Kyl och frys kommer i rostfritt utförande. Golvet är vitpigmenterad 3-stavsekparkett och väggarna målas i en behaglig beige nyans (NCS S1002-Y). Badrummen har grått klinkergolv och vita stora plattor på vägg. Tvättmaskin och torktumlare kommer från Electrolux och väggskåp och bänkskiva ovan maskinerna ger extra förvaring och avställningsyta. I några lägenheter finns också en härlig braskamin från Contura.

Det ska vara lätt att leva hållbart

I den här bostaden bor du hållbart på ett enkelt sätt - den är skapad för att vara bra både för miljön och för dig som ska bo den.

I din bostad:

  • Svanenmärkta bostäder
  • Praktiska kärl för källsortering inne i bostäderna
  • Miljömäkt el 
  • Vi bygger med material av hög kvalité som håller över tiden
  • Energibesparande produkter som vitvaror, fönster och snålspolande blandare 

I din förening: 

  • Laddplatser för elbil
  • Enklare cykelverkstad för eget bruk så du kan hålla din cykel i trim 
  • Miljörum
  • Leveransboxar för paket 
Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte