Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Illustration översikt (med reservation för ändringar)

Täljöhalvön, Österåker1-1002 - Myntbacken 3

Till salu
Tillträde:Nov 2023 - Jan 2024Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:4Boarea:92 kvmBalkong:JaHiss:JaPris:3 150 000 krAvgift:5 167 kr

Moderna hem i skärgårdsmiljö!

I skärgårdskommunen Österåker vid Täljöhalvön planerar vi nu för nya moderna hem med badrocksavstånd till havet och naturen runt knuten.

Boka ett personligt möte
Har du frågor eller vill boka ett personligt möte är du varmt välkommen att kontakta Fastighetsbyrån, Joakim Torkelsson, joakim.torkelsson@fastighetsbyran.se, 073-354 00 09.

Skärgårdsidyll 30 min från city
På Täljöhalvön i skärgårdskommunen Österåker växer ett nytt bostadsområde fram. Här planerar vi nu för nya moderna och bekväma hem. En perfekt plats för dig som söker ett attraktivt boende i en småstadsmiljö med badrocksavstånd till havet och fina naturområden strax utanför dörren.

Läs mer om den nya stadsdelen här!

Våra bostäder
I Strandängen 1 planerar vi för 39 bostadsrättslägenheter om 2-5 rum och kök. Vi bygger ljusa och moderna hem med öppna och sociala planlösningar och gott om förvaring. Välj mellan uteplats, balkong eller stor takterrass.

Från skärgård till city
När shopping, nöjen och kulturupplevelser lockar ligger Stockholm city endast 30 min bilväg bort. Ett lagom pendlingsastånd för dig som arbetar i stan, men längtar ut till skärgården. I Åkersberga centrum, cirka 5 km bort, finns det du kan tänkas behöva i vardagen i form av butiker, restauranger och mataffärer.

Förskolor och skolor
På Täljöhalvön finns den nybyggda förskolan Växthuset. Inom Österåkers kommun finns även ett stort utbud av både förskolor och skolor.

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har själv möjlighet att sätta din personliga stil på boendet. I vårt tillvalsprogram finns köksluckor, bänkskivor, kakel och annat som du kan välja för att känna dig som hemma redan vid inflyttning.

Svanenmärkt för miljön
Våra bostäder i Strandängen 1 kommer att byggas enligt riktlinjerna för miljöcertifieringen Svanen, vilket innebär både en sund inomhusmiljö och en begränsad påverkan på miljön.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet