Illustration vardagsrum terrasslägenhet (med reservation för ändringar)

Täljöhalvön, Österåker1-1302 - Myntbacken 3

Såld
Tillträde:Prel. kvartal 1, 2024Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:3 / 3Rum:3Boarea:75 kvmHiss:JaAvgift:5 848 krIngår i avgiften:Värme, Varmvatten, Kallvatten

Moderna hem i skärgårdsmiljö!

På Täljöhalvön i skärgårdskommunen Österåker växer ett nytt bostadsområde fram. Här bygger vi nu moderna och bekväma hem. En perfekt plats för dig som söker ett attraktivt boende i en småstadsmiljö, med badrocksavstånd till havet och fina naturområden strax utanför dörren. Se fler nya lägenheter i Strandängen 2 och 3.

Skärgårdsidyll cirka 30 min från city
På Täljöhalvön växer ett nytt bostadsområde fram. Här gör vi nu plats för nya moderna och bekväma hem. En perfekt plats för dig som söker ett attraktivt boende i en småstadsmiljö med badrocksavstånd till havet och fina naturområden strax utanför dörren.

Läs mer om den nya stadsdelen här!

Våra bostäder
I Strandängen 1 planerar vi för 39 bostadsrättslägenheter om 2-5 rum och kök. Lägenheterna blir ljusa med öppna och sociala planlösningar och gott om förvaring. Du kan välj mellan uteplats, balkong eller stor takterrass.

Från skärgård till city
När shopping, nöjen och kulturupplevelser lockar ligger Stockholm city endast cirka 30 min bilväg bort. Ett lagom pendlingsavstånd för dig som arbetar i stan, men längtar ut till skärgården. I Åkersberga centrum, cirka 5 km bort, finns det du kan tänkas behöva i vardagen i form av butiker, restauranger och mataffärer.

Förskolor och skolor
På Täljöhalvön finns den nybyggda förskolan Växthuset. Inom Österåkers kommun finns även ett stort utbud av både förskolor och skolor.

Svanenmärkt för miljön
Våra bostäder i Strandängen 1 kommer att byggas enligt riktlinjerna för miljöcertifieringen Svanen, vilket innebär både en sund inomhusmiljö och en begränsad påverkan på miljön.

Det ska vara lätt att leva hållbart

I din bostad: 

  • Svanenmärkta bostäder
  • Praktiska kärl för källsortering inne i bostäderna 
  • Miljömärkt el 
  • Vi bygger material av hög kvalité som håller över tiden 
  • Energibesparande produkter som vitvaror, fönster och sålspolande blandare 

I din förening: 

  • Laddplatser för elbil
  • Enklare cykelvekstad för eget bruk så du kan hålla din cykel i trim 
  • Miljörum 
  • Leveransboxar för paket 
Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet