Om projektet

Moderna hem i skärgårdsmiljö!

Vår första etapp i den nya stadsdelen består av 95 lägenheter om 2-5 rok fördelade i 6 huskroppar. Lägenheterna får en väl tilltagen balkong eller uteplats alternativt större takterrass. Lägenheterna blir ljusa och moderna i en trivsam skärgårdsmiljö.

Här bor du med direkt närhet till havet som bjuder in till bad och båtliv under årets varma månader och skridskoåkning på vintern. Kommunen planerar dessutom för en gemensam bastu intill vattnet som står till allmänhetens förfogande. Det finns även gott om grönområdet och lekytor för de mindre.

I Åkersberga centrum finns ett brett utbud av butiker, restauranger och mataffär.

Hur går försäljningen till?

Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid säljpremiären baseras på datumet för din intresseanmälan.

Vid säljpremiären kan du som vill köpa en lägenhet i Täljö Strandäng göra en bokningsanmälan via ett formulär på vår hemsida. Formuläret är öppet under en begränsad tid och när det stängts sammanställer vi en turordningslista utifrån det datum då vi tog emot din ursprungliga intresseanmälan till projektet. Därefter kontaktar mäklaren alla som gjort en bokningsanmälan enligt denna turordning. Du som inte gjort en intresseanmälan till projektet innan säljpremiären har fortfarande möjlighet att fylla i bokningsanmälan och köpa en bostad, men du får en placering längre ner i turordningen. Eventuellt kvarvarande bostäder säljs utifrån principen först till kvarn.

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Johan Bergholm

Telefon: 0733 37 28 11

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.