Om projektet

Moderna hem i skärgårdsmiljö!

Vår första etapp i den nya stadsdelen består av 95 lägenheter om 2-5 rok fördelade i 6 huskroppar. Vi bygger ljusa och moderna hem där varje lägenhet får en väl tilltagen balkong, uteplats eller takterrass. Här bor du i en trivsam skärgårdsmiljö cirka 35 min från Stockholm city!

Med direkt närhet till havet bjuds du in in till bad och båtliv under årets varma månader och skridskoåkning på vintern. Kommunen planerar dessutom för en gemensam bastu intill vattnet som står till allmänhetens förfogande. Det finns gott om grönområden för promenader och lekytor för de mindre.

I Åkersberga centrum finns det du kan tänkas behöva i form av butiker, restauranger och mataffär.

Hur går försäljningen till?

Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid säljpremiären baseras på datumet för din intresseanmälan.

På säljpremiären kan du som vill köpa en bostad i Täljö Strandäng göra en köpanmälan. Turordningslista baseras på det datum då vi tog emot din ursprungliga intresseanmälan till projektet. Du som inte gjort en intresseanmälan till projektet innan säljpremiären har fortfarande möjlighet att göra en köpanmälan och köpa en bostad, men du får en placering längre ner i turordningen. Eventuellt kvarvarande bostäder säljs utifrån principen först till kvarn.

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Linda Svalling, Peab

Projektledare

Telefon: 08 623 68 14

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.