Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Stockholm, FarstaTeleterrassen 2

Kommande
Säljstart:Prel. hösten 2020Tillträde:Prel. kvartal 1 2022Bostäder:72Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-4Boarea:34-94 kvm

Fler nya hem i Farsta

Nu planerar vi för etapp 2 i Teleterrassen i centrala Farsta. Här bor du nytt och bekvämt nära både centrum, T-bana och härliga grönområden.

Nu är det snart dags att starta försäljningen av nästa etapp i Teleterrassen, Farsta. Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad!

Priser från
1 rok: 1 745 000 kr
2 rok: 2 150 000 kr
3 rok: 2 800 000 kr
4 rok: 3 750 000 kr

Välkommen till Teleterrassen i Farsta
På en lummig höjd bland granar och tallar hittar du Teleterrassen, granne med Telias gamla högkvarter som nu förvandlas till en modern stadsdel med högt kulturhistoriskt värde. Här finns lägenheter för nästan alla. För småbarnsfamiljer, för dig som drömmer om den första egna lägenheten och för dig som hellre byter villalivet mot enkelheten med en nyproducerad lägenhet.

Genomtänkt både inne och ute
Här hittar du inbjudande lägenheter med ljust målade väggar, golv av ekparkett och öppna sällskapsytor mellan vardagsrum och kök. Helkaklade badrum med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaring med förråd inne i lägenheten för 3-4 rok och separat i entré- eller suterrängplan för 1-2 rok. Alla lägenheter får balkong eller uteplats. På gården finns en lekplats för familjens små medlemmar och bilen parkerar du smidigt intill husen.

Här är läget bra
Vardagen ska funka smidigt och då är närhet centralt. Här bor du nära det som får livet att fungera bekvämt. Mataffär, shopping, skolor och förskolor, Farsta parklek, restauranger och kommunikationer är inte mer än några minuter bort. Samtidigt har du också närhet till city som endast är 15 minuter bort med tunnelbanan från Farsta Centrum. Passar pendeltåget dig bättre ligger Farsta pendeltågsstation ca 15 minuters gångväg från ditt hem.

Stillhet och aktiviteter
Ner till Drevvikens vatten har du inte mer än 10 minuters promenad. Här kan du ta ett morgondopp på sommaren, promenera längs vattnet på hösten, glida fram på långfärdsskridskorna på vintern och testa fiskelyckan på våren. Tar du istället cykeln och trampar 15 minuter åt andra hållet hittar du Ågesta Friluftsgård med bland annat utegym, frisbeegolfbana och fina skid- och motionsspår. Här finner du även Stockholms längsta elljusspår som mäter hela 6 km.

Hur går försäljningen till?


Gör en intresseanmälan redan nu för bättre möjligheter vid säljpremiären. När det blir dags för säljpremiär kan du som vill köpa en lägenhet i Teleterrassen 2 göra en köpanmälan. Turordningslistan baseras på det datum då vi tog emot din ursprungliga intresseanmälan till projektet. Du som inte gjort en intresseanmälan till projektet innan säljpremiären har fortfarande möjlighet att fylla i köpanmälan och köpa en bostad, men du får en placering längre ner i turordningen. Eventuellt kvarvarande bostäder säljs utifrån principen först till kvarn.

Varmt välkommen till Teleterrassen 2!

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kontaktpersoner

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?