Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Illustrationsbild (med reservation för ändringar)

Farsta, StockholmF1-1203 - Hammarögatan 10

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:2 / 5Rum:3Boarea:76 kvmBalkong:JaBredband:Fast lina.Hiss:JaAvgift:4 245 krIngår i avgiften:Värme, vatten

Gångavstånd till T-bana och shopping

Rymlig balkong i västerläge, öppen planlösning i kök och vardagsrum med gott om utrymme för umgänge.

Nu har vi slutsålt i Teleterrassens första etapp! Fler nya hem hittar du i Teleterrassen 3.

På en lummig höjd bland granar och tallar hittar du Teleterrassen. I den första etappen, av totalt tre, bygger vi 73 lägenheter fördelade i två huskroppar, granne med Telias gamla högkvarter som nu förvandlas till en modern stadsdel med högt kulturhistoriskt värde.

I Teleterrassen 1 finns det lägenheter för nästan alla. För småbarnsfamiljer, för dig som drömmer om den första egna lägenheten och för dig som hellre byter villalivet mot enkelheten med en nyproducerad lägenhet.

Genomtänkt både inne och ute
Här hittar du inbjudande lägenheter med ljust målade väggar, golv av ekparkett och öppna sällskapsytor mellan vardagsrum och kök. Helkaklade badrum med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaring och förråd till alla lägenheter, antingen inne i lägenheten eller separat i källaren. Lägenheterna får balkong eller uteplats, vissa uteplatser är hela 45 kvm. På gården finns en lekplats för familjens små medlemmar och bilen parkerar du smidigt intill husen.

Här är läget bra
Vardagen ska funka smidigt och då är närhet centralt. Här bor du nära det som får livet att fungera bekvämt. Mataffär, shopping, skolor och förskolor, Farsta parklek, restauranger och kommunikationer är inte mer än några minuter bort. Samtidigt har du också närhet till city som endast är 15 minuter bort med tunnelbanan från Farsta Centrum. Passar pendeltåget dig bättre ligger Farsta pendeltågsstation ca 15 minuters gångväg från ditt hem.

Stillhet och aktiviteter
Ner till Drevvikens vatten har du inte mer än 10 minuters promenad. Här kan du ta ett morgondopp på sommaren, promenera längs vattnet på hösten, glida fram på långfärdsskridskorna på vintern och testa fiskelyckan på våren. Tar du istället cykeln och trampar 15 minuter åt andra hållet hittar du Ågesta Friluftsgård med bland annat utegym, frisbeegolfbana och fina skid- och motionsspår. Här finner du även Stockholms längsta elljusspår som mäter hela 6 km.

Varmt välkommen till Teleterrassen 1!

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet