Om objektet

VÄLKOMMEN TILL KVARNHOLMENS DAG & MUSIKFEST
Lördagen den 25 augusti firar vi med uppträdanden, aktiviteter och överraskningar. Se barnteater i parken, ta en guidad båttur eller prova på streetbasket. Kika in i våra fina hem i Stockholm Lighthouse och Tre Kronors Backe, eller besök oss i vårt showroom på Kvarnholmsvägen 77 i Munspelet så berättar vi mer om våra bostäder. Vi håller öppna visningar mellan kl. 12-16.

Kl. 15.00 startar musikfesten på kajen med liveband, skivmarknad, foodtrucks och sommarbar. Kom och upplev en ny spännande stadsdel mellan skärgård och storstadspuls!

TRE KRONORS BACKE
Ett modernt boende med utsikt över ett glittrande Saltsjön, Djurgården och Stockholms innerstad!

Tre Kronors Backe rymmer 47 lägenheter om 2-5 rok fördelade i två huskroppar. Lägenheterna har öppna ytor mellan kök och vardagsrum, väl tilltänkta lösningar och gedigna materialval. Alla lägenheter har balkong eller terrass, vissa har dubbla balkonger eller både balkong och terrass. Här bor du i ett avskilt läge på Kvarnholmen men med många bekvämligheter. Bussen tar dig in till Slussen på ca 10 min, eller varför inte välja sjövägen och pendelbåten med slutdestination Nybrokajen? För den som väljer bilen finns garage under husen som enkelt nås med hissen.

Kvarnholmen är halvön som erbjuder ett spännande och sjönära boende. Här bor du i en ny stadsdel i historisk miljö och med skärgårdsnatur runt knuten. Området är under utveckling och förutom nya bostäder planeras restauranger, skolor och ett närcentrum med bla matbutik och bageri. Broförbindelsen till Nacka är öppen för trafik sedan juni 2016 och gör det enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Nacka Forum och Sickla Köpkvarter.

Varmt välkommen till Tre Kronors Backe, Kvarnholmens två kronjuveler!

Visningar

Nästa visning: 25 augusti

Adress
Tre Kronors Väg 2, Kvarnholmen
Kommentar
Öppen visning - Välkommen!
När
12:00-16:00
Anmälan krävs
Nej
Kontaktperson
Karin Axelsson, Erik Olsson

Alla bilder

Kontakt

Annika Bergman, Peab

Kundansvarig

Telefon: 0733-37 59 64

Karin Axelsson, Erik Olsson

Fastighetsmäklare

Telefon: 08-555 513 68

Dokument & länkar

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.