Stadsradhus inspirationsbild

Ulriksdal, Solna07 - Feroxgatan 24

Såld
Tillträde:Prel. våren 2022Upplåtelseform:ÄganderättByggnadstyp:Rad-/Kedje-/ParhusRum:5Boarea:130 kvmTomtyta:125 kvm

Möjligheternas stadsradhus

I Ulriksdal gör vi nu plats för fler stadsradhus. Här bor du nytt och bekvämt med närhet till pendeltåg, grönområden och Mall of Scandinavia.

Köpanmälan är nu stängd och vi bearbetar turordningen

Våra nya stadsradhus om 3-plan på 166 kvm har de sociala ytorna på nedre plan, sovrummen på övre plan, allrum och gott om förvaring med flera klädkammare samt en generös uteplats.
Stadsradhusen varierar i tre olika kulörer. Här är insidan välplanerad, både funktionellt och med detaljkänsla på utvald inredning.

Bo uppe umgås nere
En inbjudande entré välkomnar dig in i en rymlig hall.
Intill ligger köket som är fullutrustat med moderna vitvaror och en luftig yta som blir lätt för dig att inreda som matplats. På entréplan är wc/dusch och tvättstuga praktiskt placerat intill hallen, så att smutsiga skor och ytterkläder kan läggas in direkt.

Vidare leder hallen in till vardagsrummet med en ljus och öppen sällskapsyta. Från vardagsrummet når du den härliga uteplatsen med generösa ytor för såväl utemöbler som loungestolar. Bara att ställa upp grillen och känna dig som hemma! Till varje bostad ingår även ett uteförråd och en parkeringsplats.

Husets sovrum är samlade på plan 2 för avskildhet. Ett större sovrum med dubbla klädkammare och två mindre sovrum. Här ryms även ett praktiskt allrum, perfekt utrymme för TV och soffa eller kanske som extra lekyta för barnen. Här finns även ytterligare ett badrum och en klädkammare.

Påverka utformningen efter dina behov
På det tredje våningsplanet finns stora möjligheter att anpassa boendet efter just dina behov. Genom att välja till väggar kan du som tillval välja om du vill ha ett, två eller inget sovrum. Våningsplanet erbjuder även dubbla terrasser i två olika väderstreck! Den ena terrassen ger även rum för ett mindre förråd så att du enkelt kan stuva in utemöblerna under vintern.

Välutrustat och personligt från första dagen
En av fördelarna med att köpa nyproduktion är att du flyttar in i ett hem som är komplett och välutrustat från dag ett. Vi ger dig också möjligheten att påverka inredningen via vårt tillvalsprogram, där du exempelvis kan välja mellan olika köksluckor, bänkskivor och kakel.

I Ulriksdal möts stad och rekreation
Kombinationen av flerfamiljshus och stadsradhus i området skapar en unik stadskaraktär. I Ulriksdal möts inte bara gammalt och nytt, utan även stad och rekreation. Här är det nära till Stockholms innerstad, Friends arena och Europas största köpcentrum Mall of Scandinavia. Pendeltågsstationen ligger strax utanför dörren och tar dig till city på tio minuter eller till Arlanda på 30 minuter.

I Ulriksdal är det också nära till grönområden som Hagaparken, Ulriksdals slott och Överjärva Gård. Dessa områden är en del av Stockholms nationalstadspark. Här finns bland annat fina promenad- och löparstråk och utomhusbanor för tennis. För den golfintresserade finns Ulriksdals GK strax utanför dörren.

Skolor och förskolor
Ulriksdalsskolan öppnade augusti 2014 och har plats för 900 elever i årskurs F-9. Intill ligger sporthallen Ulriksdalshallen som nyttjas av skolan.

Våra hus säljs med totalentreprenad vilket innebär att du får ett pris där bygglovskostnader, schaktning, byggnation, anslutning till el och vatten, och försäkringar ingår.

Hur går försäljningen till?
På säljpremiären kan du som vill köpa ett stadsradhus i Ulriksdal göra en köpanmälan. Turordningslistan baseras på det datum då vi tog emot din ursprungliga intresseanmälan till projektet. Du som inte gjort en intresseanmälan till projektet innan säljpremiären har fortfarande möjlighet att göra en köpanmälan och köpa en bostad, men du får en placering längre ner i turordningen. Eventuellt kvarvarande bostäder säljs utifrån principen först till kvarn.