Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Karlstad, MolkomÄngsträdgården

Kommande
Bostäder:12Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:Flerbostadshus

Nya bostäder i Molkom granne med bad och natur

Molkom är en tätort belägen 4 mil norr om Karlstad, mellan Karlstad och Filipstad. Här planerar vi för nya bostäder i varierande storlekar.

På den grönskande ängen blir trädgården den centrala mötesplatsen. En bäck med porlande vatten löper genom trädgården som omger husen. Husens entrégårdar blir trevliga gemensamma uteplatser, en naturlig samlingsplats en skön sommarkväll. Lägenheternas uteplatser och balkonger får härliga sollägen och vissa har även en glimt av Molkomsjön.

Närområdet
I närområdet finns vårdcentral, idrottsplats och badplats. På gångavstånd ligger även Molkomsmossen som erbjuder en lugn och enkel vandring i fin skogsmiljö. Här bor du med närhet till förskolor och skolor. Alldeles runt knuten ligger förskolan Sunnanängs förskola.

Kommunikationer
Flera busslinjer trafikerar Molkom och tar dig smidigt till Karlstad, Filipstad eller Hagfors.

Hem för en sundare morgondag
Vi vill att du ska flytta in i ett friskt hem. Du ska känna att vi arbetar med största omsorg om hälsa och våra gemensamma resurser när vi bygger din bostad. Vi hjälper dig att göra ett hållbart val.

Nytt och bekvämt
I en nyproducerad bostad från Peab är allt nytt och fräscht. Vi har tagit fram en inredning och grundutförande med kvalitativa produkter från kända leverantörer. Allt är valt med omsorg om detaljer men också för att skapa ett vackert intryck tillsammans.

Anmäl ditt intresse
Är du intresserad av våra bostäder i Molkom? Lämna in en intresseanmälan redan idag så får du löpande information kring projektet. Lägenheterna kommer att fördelas enligt den turordning som du har gjort intresseanmälan på projektet. Dvs är flera intresserade av samma lägenhet så fördelas lägenheten till den som har stått längst som intressent.

Välkommen med din intresseanmälan!

Kontaktpersoner

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?