Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Karlstad1001 - Bogsprötsgatan 26

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1Boarea:44 kvmHiss:JaAvgift:2 734 kr

Nästa visning:

Ring för att boka din personliga tid med mäklaren!

Läs mer

Välplanerad etta med en härlig uteplats!

Välplanerad etta med ett bra arbetskök att laga mat och trivas i. I allrummet får sängen en naturlig plats o

I Inre Hamn bor du granne med kanalen och med Karlstad city en kort promenad bort. Här planerar vi för nya bostäder om två till fyra rum och kök med härliga utblickar över stad och vatten.

En lugn plats vid Vänern
Här bor du bekvämt på bästa läge mellan vatten och stad. En kort promenad bort ligger Karlstads citykärna med sitt kultur- och shoppingutbud. Huset ligger med ett fritt härligt läge, många lägenheter får härlig utsikt över kanalen. Utanför dörren finns fina promenadstråk utmed kanalen. Här bor du bekvämt med nyproduktionens alla fördelar. Slipp ständiga renoveringar och frigör mer tid för livet.

Anpassad storlek för ditt hem
Här finns ett hem för alla livsfaser. Välj mellan välplanerade ettor till rymliga fyror. Vi tror att de bästa bostäderna är de som anpassas för livet. Därför har vi gjort vad vi kan för att ta fram planlösningar och lägenheter som är anpassade efter livet.

Gästlägenhet
För att göra livet ännu enklare finns här även en praktisk gästlägenhet, perfekt att boka när du kanske har långväga eller långvariga gäster.

Hem för en sundare morgondag
Vi vill att du ska flytta in i ett friskt hem. Du ska känna att vi arbetar med största omsorg om hälsa och våra gemensamma resurser när vi bygger din bostad. Därför arbetar vi med Svanen, nordens officiella miljömärkning. Vårt kommande projekt i Inre Hamn certifieras enligt miljömärkningen Svanen, vilket garanterar att vårt arbete bygger på en grön filosofi med fokus på etik, kvalitet och långsiktighet. Vi hjälper dig att göra ett hållbart val.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt av oss betalar du ett fast pris. Du slipper alltså stressande budgivningar och du vet precis vilket pris du kommer att betala.

Under fliken försäljningsmaterial kan du bläddra i digitala broschyrer och under fliken bostäder finns vår bostadsväljare där du enkelt kan klicka dig runt i huset. Du kan också boka en personlig visningstid med Fastighetsbyrån. Du väljer det som passar dig bäst!

Välkommen med din intresseanmälan!

Visualiseringar är inspirationsbilder. Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel i bilderna

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet