Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Karlstad1401 - Bogsprötsgatan 26

Till salu
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:4 / 9Rum:4Boarea:100 kvmHiss:JaPris:4 095 000 krAvgift:5 568 kr

Underbar fyra med två balkonger samt två toaletter

Underbar fyra om 100 kvm med hela två balkonger och både badrum och gästtoalett. Lägenhetens öppna planlösning bjuder in till matlagning och middagar.

I Inre Hamn bor du granne med kanalen och med Karlstad city en kort promenad bort. Här planerar vi för nya bostäder med härliga utblickar.

Nu har vi släppt priser och planlösningar. Under fliken bostäder kan du kika på våra bostäder. Du som står som intressent på projektet får information via nyhetsbrev när vi närmar oss säljpremiär.

En lugn plats vid Vänern
Här bor du bekvämt på bästa läge mellan vatten och stad. En kort promenad bort ligger Karlstads citykärna med sitt kultur- och shoppingutbud. Huset ligger med ett fritt läge, många lägenheter får härlig utsikt över kanalen. Utanför dörren finns fina promenadstråk utmed kanalen. Här bor du bekvämt med nyproduktionens alla fördelar. Slipp ständiga renoveringar och frigör mer tid för livet.

Anpassad storlek för ditt hem
Här finns ett hem för alla livsfaser. Välj mellan välplanerade ettor till rymliga fyror. Vi tror att de bästa bostäderna är de som anpassas för livet. Därför har vi gjort vad vi kan för att ta fram planlösningar och lägenheter där man kan leva och bo. Här kan du välja bort ett extra gästrum, i markplan finns en praktisk övernattningslägenhet för dina gäster.

Hem för en sundare morgondag
Vi vill att du ska flytta in i ett friskt hem. Du ska känna att vi arbetar med största omsorg om hälsa och våra gemensamma resurser när vi bygger din bostad. Därför arbetar vi med Svanen, nordens officiella miljömärkning. Vårt kommande projekt i Inre Hamn certifieras enligt miljömärkningen Svanen, vilket garanterar att vårt arbete bygger på en grön filosofi med fokus på etik, kvalitet och långsiktighet. Vi hjälper dig att göra ett hållbart val.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt av oss betalar du ett fast pris. Du slipper alltså stressande budgivningar och du vet precis vilket pris du kommer att betala.

Passa på
Är du intresserad av våra bostäder i Inre hamn? Lämna in en intresseanmälan redan idag så får du löpande information kring projektet. När lägenheterna släpps till försäljning kommer de att fördelas enligt den turordning som du har gjort intresseanmälan på projektet. Dvs är flera intresserade av samma lägenhet så fördelas lägenheten till den som har stått längst som intressent.

Välkommen med din intresseanmälan!

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Kontaktpersoner
Linnea Grahn

Linnea GrahnFastighetsbyrån054-144 844Kontakta mig via e-post

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?