Inre Hamn, Karlstad1804 - Bogsprötsgatan 26

Såld
Tillträde:InflyttningsklartUpplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:8 / 10Rum:1Boarea:35 kvmBalkong:JaHiss:JaGemensamma utrymmen:GästlägenhetAvgift:3 285 krIngår i avgiften:Värme, Varmvatten, Kallvatten, Sophämtning

1804

Välplanerad etta som är perfekt som övernattningslägenhet eller som studentlägenhet. Stort badrum med tvättmöjligheter och balkong från allrum.

I Inre Hamn bor du granne med kanalen och med Karlstad city en kort promenad bort. Här planerar vi för nya bostäder om två till fyra rum och kök med härliga utblickar över stad och vatten.

En lugn plats vid Vänern
Här bor du bekvämt på bästa läge mellan vatten och stad. En kort promenad bort ligger Karlstads citykärna med sitt kultur- och shoppingutbud. Huset ligger med ett fritt härligt läge, många lägenheter får härlig utsikt över kanalen. Utanför dörren finns fina promenadstråk utmed kanalen. Här bor du bekvämt med nyproduktionens alla fördelar. Slipp ständiga renoveringar och frigör mer tid för livet.


Gästlägenhet
För att göra livet ännu enklare finns här även en praktisk gästlägenhet, perfekt att boka när du kanske har långväga eller långvariga gäster.

Hem för en sundare morgondag
Vi vill att du ska flytta in i ett friskt hem. Du ska känna att vi arbetar med största omsorg om hälsa och våra gemensamma resurser när vi bygger din bostad. Därför arbetar vi med Svanen, nordens officiella miljömärkning. Vårt kommande projekt i Inre Hamn certifieras enligt miljömärkningen Svanen, vilket garanterar att vårt arbete bygger på en grön filosofi med fokus på etik, kvalitet och långsiktighet. Vi hjälper dig att göra ett hållbart val.

Praktisk köpguide
Att köpa en bostad är ett av de största besluten du gör i livet. Därför vill vi att det ska vara så tryggt och enkelt som möjligt för dig att köpa en nybyggd bostad av oss. Peab har varit verksamma i över 60 år och har Sveriges nöjdaste kunder, vilket stärker vår position som en trygg och säker aktör när man ska köpa ny bostad. För att du ska känna dig trygg när du köper bostad av Peab har vi tagit fram en enkel köpguide med 8 steg som på ett översiktligt sätt förklarar köpprocessen. Det ska vara enkelt att köpa bostad av oss, vilket är anledningen till att vi har tagit fram denna köpguide där du steg för steg kan läsa om hur det går till! Du hittar guiden genom att Klicka här!

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt av oss betalar du ett fast pris. Du slipper alltså stressande budgivningar och du vet precis vilket pris du kommer att betala.

Under fliken försäljningsmaterial kan du bläddra i digitala broschyrer och under fliken bostäder finns vår bostadsväljare där du enkelt kan klicka dig runt i huset. Du kan också boka en personlig visningstid med Fastighetsbyrån. Du väljer det som passar dig bäst!

Välkommen med din intresseanmälan!

Visualiseringar är inspirationsbilder. Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel i bilderna

Det ska vara lätt att leva hållbart

I din bostad:

  • Energieffektiva vitvaror
  • Miljömärkt el
  • Praktiska kärl för källsortering inne i bostaden
  • Giftfria golv utan farliga kemikalier

I din förening:

  • Återvinningsrum för enkel återvinning av material och avfall
Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet