Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

KarlstadE1602 - Kanikenäsbanken 10 C

Såld
Tillträde:Preliminärt vintern 2019/2020Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:BostadsrättVåning:6 / 7Rum:3Boarea:85 kvmHiss:JaAvgift:4 824 kr

Nästa visning:

Boka visning med mäklare!

Läs mer

Inflyttningsklara lägenheter nära sjö och stad

Här bor du alldeles intill kanalen med city en kort promenad bort. Välkommen att möta sommaren i våra inflyttningsklara lägenheter i Inre Hamn.

Sista pusselbiten i kvarteret
Här nära Vänerns vatten, på promenadavstånd från city, fortsätter vi att
bygga framtidens boende för dig som har höga krav på livskvalitet.
Brf Kajaken är sista delen i kvarteret vilket gör att ni fyttar in i ett helt nytt bostadskvarter.

En rofylld oas vid Vänern
Brf Kajaken ligger på en lugn gårdsgata. Där det tidigare varit ett kontorsområde byggs nu ett nytt högklassigt kvarter som till fullo tar vara på det vackra läget. Här bor du nära promenadstråk längs kanalen med båtplats, segel- och kanotklubb runt hörnet. En kort promenad bort ligger Karlstads citykärna med sitt kultur- och shoppingutbud.

Anpassad storlek för ditt hem
Här finns ett hem för dig, oavsett var i livet du befinner dig. Välj mellan välplanerade ettor till rymlig fyra. Att ha ett hem där man trivs, bara kan vara och ta det lugnt eller umgås med vänner är viktigt. Vi tror att de bästa bostäderna är de som anpassas för livet. Därför har vi gjort vad vi kan
för att ta fram planlösningar och lägenheter där man kan leva och bo.

Bekvämligheter i kvarteret
I kanoten planerar vi för en egen lekplats på gården och i kvarteret planeras det för en förskola. På gården finns cykelförråd för dig som tar dig runt på två hjul. Tillgång till gästlägenhet gör det enkelt och bekvämt för nära och kära som kommer på besök. Har du mycket tvätt kan du enkelt boka in dig i föreningens välutrustade tvättstuga.

Inredningen
Vi har tagit fram en inredning och grundutförande med kvalitativa
produkter från kända leverantörer. Allt är valt med omsorg om detaljer men också för att skapa ett vackert intryck tillsammans.

Vi bygger bara gröna hus
När du köper ett nybyggt hus av oss kan du vara säker på att du får ett energieffektivt och miljöklokt hem. Att vi bygger enligt gällande lagar och regler är en självklarhet. Men lika viktigt är att du som ska leva i huset får ett behagligt inomhusklimat och god driftsekonomi.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Kajaken betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Passa på!
Är du intresserad av våra bostäder i Inre hamn? Kolla in våra inflyttningsklara lägenheter. Välkommen att kontakta våra mäklare för en visning i vår inredda visningslägenhet!