Om objektet

Nyproducerade hem i Karlstad

Försäljning pågår! Kontakta vår mäklarpartner för stöd och rekommendationer kring ditt bostadsköp.

Nya hem nära sjö och stad
Kanoten etapp 3 (Brf Kajaken) ligger på en lugn och grönskande gårdsgata i Karlstad. På lagom avstånd till sus och dus bor du med utsikt över inloppet till Inre hamn.

En rofylld oas vid Vänern
Brf Kajaken ligger på en lugn gårdsgata. Här bor du nära promenadstråk längs kanalen med båtplats, segel- och kanotklubb runt hörnet. Cirka 10 minuter bort ligger Karlstads citykärna med sitt kultur- och shoppingutbud.

Anpassa storleken i ditt hem
Här finns ett hem för dig, oavsett var i livet du befinner dig. Välj mellan välplanerade ettor till rymliga fyror. För största möjliga flexibilitet kan du dessutom, i många av lägenheterna, välja det vi kallar 1/2:or och 3/4:or. På ett effektivt sätt utnyttjar vi hela lägenhetens yta och du kan bestämma om du till exempel vill ha en renodlad 1:a eller sätta in en extra vägg för att få en liten
2:a.

Bekvämligheter i kvarteret
I kanoten planerar vi för en egen lekplats på gården och i kvarteret planeras det för en förskola. På gården finns cykelförråd för dig som tar dig runt på två hjul. Tillgång till gästlägenhet gör det enkelt och bekvämt för nära och kära som kommer på besök.

Dina inredningsval
I ditt nya boende vill du självklart sätta din egen prägel på inredningen för att kunna kall det ditt hem. Vilka ytor, färgval och värden vill du ha i ditt hem? Som kund hos Peab har du gott om möjligheter att påverka ditt nya boende med ytskikt, material och utrustning, allt för att du ska få det hem du önskar.

Vi bygger bara gröna hus
När du köper ett nybyggt hus av oss kan du vara säker på att du får ett energieffektivt och miljöklokt hem. Att vi bygger enligt gällande lagar och regler är en självklarhet. Men lika viktigt är att du som ska leva i huset får ett behagligt inomhusklimat och god driftsekonomi.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Kajaken betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Anmäl ditt intresse och få förtur!
Är du intresserad av vår nyproduktion i Kanoten etapp 3 (Brf Kajaken). Anmäl ditt intresse, turordningen vid köpanmälan baseras på det datum du lämnade din intresseanmälan. Vi håller dig också uppdaterad med information om våra nya hem.

Alla bilder

Kontakt

Veronica Broms, Peab

Kundansvarig

Telefon: 0725-33 46 56

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.