Om projektet

Nyproducerade hem i Karlstad

Nya hem nära sjö och stad
Brf Kanoten etapp 3 ligger på en lugn och grönskande gårdsgata i Karlstad. På lagom avstånd till sus och dus bor du med utsikt över inloppet till Inre hamn.

Högklassigt boende i centralt vattenläge
Här sätter du din prägel utifrån just dina önskemål och behov, och det bästa av allt, det är alltid fast pris på våra lägenheter. För att effektivt utnyttja lägenhetsytan kan du i vissa lägenheter dessutom välja att sätta in en extra vägg istället för ett större rum. Alldeles oavsett njuter du av vattenläge och sol på balkongen i ett boende som är skapat för dig.

Anmäl ditt intresse och få förtur!
Är du intresserad av vår nyproduktion i Brf Kanoten etapp 3. Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid köpanmälan baseras på det datum du lämnade din intresseanmälan. Vi håller dig också uppdaterad med information om våra nya hem och bjuder in till säljpremiär. Säljpremiär planeras till hösten 2017.

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Andra intressanta projekt

Brf Kanoten

Mellan båtliv och uteliv skapar vi framtidens lägenheter med stor flexibilitet och utsikt för dig som har höga krav på ditt boende.

Läs mer

Brf Kanoten, etapp 2

Mellan båtliv och uteliv skapar vi framtidens lägenheter med stor flexibilitet och utsikt för dig som har höga krav på ditt boende.

Läs mer

Brf Zakrisdal

Nu fortsätter Peab utbyggnaden av Zakrisdal Strandäng med 26 bostadsrätter, bara 300 meter från Vänerns badklippor och stränder.

Läs mer