Om objektet

Familjevänliga lägenheter - Zakrisdalsudden

Ett stenkast från Vänerns strand
De nya bostadsrätterna kommer att ligga underbart vackert med fri utblick över strandängen och glimtar ut över Vänern. Ett stenkast bort ligger Vänerns härliga klippbad. Dessutom finns det en badstrand enbart ca 300 meter från området. På vintern går det utmärkt att promenera, åka skidor och skridskor på isen.

Bekvämt boende på Zakrisdal
Här skapas en lugn och trygg bostadsidyll i en trivsam miljö. Gatan har medvetet planerats kurvig för att skapa en lugn trafikmiljö. Det skall vara säkert även för de minsta att leka utomhus, Här är tanken att du ska bo bekvämt. Förskola finns redan på plats bara 200 meter bort. Även busshållplats finns i anslutning till området.

Med närhet till både centrum och naturen
Karlstads centrum har man på bekvämt avstånd och nås enkelt med cykel. Endast två km från området finns Bergviks köpcentrum som är ett av Sveriges största handelsområden med 11 restauranger/caféer och 60 butiker som erbjuder shopping för både stora och små. Vackra naturområden finns både söder och norr om udden.

Anmäl ditt intresse!
Är du intresserad av vår nyproduktion i Brf Zakrisdalsudden. Anmäl ditt intresse redan nu!

Med reservation för ändringar. Illustrationer kan skilja sig från verkligheten.

Visningar

Nästa visning: 27 december

Adress
Peab's visningslokal, Bogsprötsgatan 21 B i Karlstad. Våra mäklare finns på plats och berättar om våra pågående projekt i Karlstad. Välkommen förbi!
Kommentar
Öppen visning - Välkommen!
När
11:00-12:00
Anmälan krävs
Nej
Kontaktperson

Alla bilder

Kontakt

Veronica Broms, Peab

Kundansvarig

Telefon: 0725-33 46 56

Dokument & länkar

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.