Tullholmsviken, Karlstad4.1303 - Packhusallén

Till salu
Tillträde:Prel. hösten 2025Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:3 / 7Rum:3Boarea:76 kvmBalkong:JaHiss:JaPris:3 550 000 krAvgift:5 322 kr

Nästa visning:

Välkommen på visning av BRF Kajpromenaden 2 kl 16.30, vi ses i Peabs visningslägenhet i grannprojektet BRF Ekan på Bogsprötsgatan 26

Läs mer

Nyproducerade hem på bästa läge vid Tullholmsviken

• 11 kvm balkong • Splitterny • Klinker i hall • Skjutdörrsparti i hall • Läget! • Invid Tullholmsvikens vatten • Nära parker och uteliv • Kök från Marbodal • Vitvaror från Electrolux • Genomtänkt planlösning • Helkaklat badrum • Ekparkett Vill du bo nytt, men är trött på öppna planlösningar? Då är denna lägenhet något för dig! Välkommen till denna fantastiska nyproducerade trea om 76 kvm som ligger på det perfekta läget mellan stad och vatten. Här kan du njuta av hemmets lugna vrå, samtidigt som det är nära till uteliv - både i staden och i naturen. Här bor du nyproducerat och underhållsfritt. Ett enkelt liv med mer tid för det du tycker om. Välkommen in och välkommen hem! Du öppnar dörren och ser hallens stilrena klinker möta lägenhetens ekparkett som breder ut sig över lägenhetens alla rum där alla hemmets funktioner har sin plats. Här finns ett tilltaget skjutdörrsparti där mängder av kläder får plats. Här finner du två sovrum, varav det stora har förvaring i form av ytterligare en skjutdörrsgarderob. Det mindre sovrummet kan användas som barnrum, arbetsrum, gästrum eller walk – in closet. Det som passar ditt liv och ditt leverne bäst. Det mindre sovrummet har dessutom en 3 kvm klädkammare för optimal förvaring. Svänger du in i badrummet möts du av klinker på golvet och kakel på väggarna. Kvalitetsinredning i form av kommod och väggskåp från INR, blandare från Mora och tvättmaskin och torktumlare från Electrolux med tillhörande väggskåp från INR för extra bra förvaring. Handdukarna låter du torka och gör sådär härligt varma och sköna på handdukstorken och i badrumsgolvet finns ljuvlig komfortgolvvärme. I den öppna planlösningen som kombinerar kök och vardagsrum löper det moderna, stilrena köket från Marbodal där du kan njuta av såväl diskmaskin, som varmluftsugn och inbyggnadsmicro i högskåp samt hel kyl och frys. Det ska vara enkelt och kul att laga mat i ditt nya kök! Den slutna planlösningen gör köket till en egen plats, medan du i vardagsrummet kan umgås med familj och vänner, slappa framför TV:n eller varför inte ta med morgonkaffet ut på din härliga, stora balkong om 11 kvm. Gissningsvis hittar du snabbt din favoritplats här. I den här lägenheten hittar du helt enkelt allt du behöver för att bo bra och bekvämt, dessutom i ett vackert, svanenmärkt hus på wow-läge. Om föreningen; I Brf Kajpromenaden 2 bor du bredvid Tullholmsvikens kajpromenad, ett stenkast från city och med all bekvämlighet du behöver i din absoluta närhet. Till det vackra huset hör en innergård med orangeri och fantastisk utblick över vattnet. Här kan du leva ditt bästa liv med närhet till det mesta och i en helt nybyggd miljö där allt är nytt och fräscht. Kontakta mäklare Ellen Larsson och påbörja resan mot ditt nya drömboende redan idag!

En lugn plats vid kajen
Husen vid Tullholmsviken ligger i härligt sydvästläge mot vattnet. Här bor du i ett öppet och välkomnande kvarter alldeles vid promenadstråket med båtplats, segel- och kanotklubb runt hörnet. Här bjuds på rogivande vyer över Tullholmviken. En kort promenad bort ligger Karlstads citykärna med sitt kultur- och shoppingutbud. Här bor du bekvämt med nyproduktionens alla fördelar. Slipp ständiga renoveringar och frigör mer tid för livet.

Bekvämligheter på gården
Kajpromenadens innergård blir något alldeles extra. En livfull gård i mjuka organiska former med härlig grönska. Det generösa måtten mellan husen ger en solig och ljus gårdsmiljö. Gröna "öar" rymmer olika funktioner och möjlighet till olika aktiviteter. Här finns plats för att mötas, leka och odla. På innergården planeras även ett mysigt orangeri, här kan grannar och vänner mötas och njuta av den härliga utsikten över Tullholmsviken.

Genomtänkta planlösningar
I Kajpromenaden 2 finns boenden för alla livsfaser, välj mellan ett till fyra rum och kök. Lägenheterna är välplanerade med genomtänkta materialval och självklara sociala ytor. Alla lägenheter får uteplats eller balkong. Badrummen är helkaklade och utrustade med tvättmaskin och torktumlare. De mindre lägenheterna har kombinerat tvättmaskin och torktumlare.

Hem för en sundare morgondag
Vi vill att du ska flytta in i ett friskt hem. Du ska känna att vi arbetar med största omsorg om hälsa och våra gemensamma resurser när vi bygger din bostad. Därför arbetar vi med Svanen, nordens officiella miljömärkning. Vårt kommande projekt i Tullholmsviken certifieras enligt miljömärkningen Svanen, vilket garanterar att vårt arbete bygger på en grön filosofi med fokus på etik, kvalitet och långsiktighet. Vi hjälper dig att göra ett hållbart val.

Är du intresserad av en bostad i Kajpromenaden 2?
Lämna in en intresseanmälan redan idag så får du löpande information kring projektet. 

Välkommen med på resan till ditt nya drömhem!

Visualiseringar är inspirationsbilder. Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel i bilderna

Det ska vara lätt att leva hållbart

I din bostad:

  • Energieffektiva vitvaror
  • Miljömärkt el
  • Praktiska kärl för källsortering inne i bostaden
  • Giftfria golv utan farliga kemikalier

I din förening:

  • Laddningsplatser för elbil
  • Återvinningsrum för enkel återvinning av material och avfall
  • Odlingslådor på gården
Svanenmärkt

Svanenmärkt

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte