Tullholmsviken, Karlstad5.1101 - Packhusallén

Till salu
Tillträde:Prel. hösten 2025Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:1 / 7Rum:4Boarea:95 kvmBalkong:JaHiss:JaPris:3 490 000 krAvgift:6 296 kr

Nästa visning:

Välkommen på visning av BRF Kajpromenaden 2 kl 16.30, vi ses i Peabs visningslägenhet i grannprojektet BRF Ekan på Bogsprötsgatan 26

Läs mer

Nyproducerade hem på bästa läge vid Tullholmsviken

Praktisk fyra med stora sällskapsytor och öppen planlösning. Tre sovrum samt vardagslyx med dubbla badrum och god förvaring. Härlig balkong.

En lugn plats vid kajen
Husen vid Tullholmsviken ligger i härligt sydvästläge mot vattnet. Här bor du i ett öppet och välkomnande kvarter alldeles vid promenadstråket med båtplats, segel- och kanotklubb runt hörnet. Här bjuds på rogivande vyer över Tullholmviken. En kort promenad bort ligger Karlstads citykärna med sitt kultur- och shoppingutbud. Här bor du bekvämt med nyproduktionens alla fördelar. Slipp ständiga renoveringar och frigör mer tid för livet.

Bekvämligheter på gården
Kajpromenadens innergård blir något alldeles extra. En livfull gård i mjuka organiska former med härlig grönska. Det generösa måtten mellan husen ger en solig och ljus gårdsmiljö. Gröna "öar" rymmer olika funktioner och möjlighet till olika aktiviteter. Här finns plats för att mötas, leka och odla. På innergården planeras även ett mysigt orangeri, här kan grannar och vänner mötas och njuta av den härliga utsikten över Tullholmsviken.

Genomtänkta planlösningar
I Kajpromenaden 2 finns boenden för alla livsfaser, välj mellan ett till fyra rum och kök. Lägenheterna är välplanerade med genomtänkta materialval och självklara sociala ytor. Alla lägenheter får uteplats eller balkong. Badrummen är helkaklade och utrustade med tvättmaskin och torktumlare. De mindre lägenheterna har kombinerat tvättmaskin och torktumlare.

Hem för en sundare morgondag
Vi vill att du ska flytta in i ett friskt hem. Du ska känna att vi arbetar med största omsorg om hälsa och våra gemensamma resurser när vi bygger din bostad. Därför arbetar vi med Svanen, nordens officiella miljömärkning. Vårt kommande projekt i Tullholmsviken certifieras enligt miljömärkningen Svanen, vilket garanterar att vårt arbete bygger på en grön filosofi med fokus på etik, kvalitet och långsiktighet. Vi hjälper dig att göra ett hållbart val.

Är du intresserad av en bostad i Kajpromenaden 2?
Lämna in en intresseanmälan redan idag så får du löpande information kring projektet.

Välkommen med på resan till ditt nya drömhem!

Visualiseringar är inspirationsbilder. Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel i bilderna

Det ska vara lätt att leva hållbart

I din bostad:

  • Energieffektiva vitvaror
  • Miljömärkt el
  • Praktiska kärl för källsortering inne i bostaden
  • Giftfria golv utan farliga kemikalier

I din förening:

  • Laddningsplatser för elbil
  • Återvinningsrum för enkel återvinning av material och avfall
  • Odlingslådor på gården
Svanenmärkt

Svanenmärkt

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte