Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Inspirationsbild från tävlingsbidrag

Karlstad, TullholmsvikenKajpromenaden

Kommande
Säljstart:Säljstart planeras till vår/sommar 2021Bostäder:100Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:Flerbostadshus

Ett öppet och välkomnande kvarter

Husen i Tullholmsviken ligger med trevligt läge mot sol och vatten i sydväst längs Kajpromenaden. Här bor du alldeles vid promenadstråket längs kajen.

En lugn plats vid kajen
Husen i Tullholmsviken ligger med trevligt läge mot sol och vatten i sydväst längs Kajpromenaden. Här bor du alldeles vid promenadstråket längs kajen i tullholmsviken med båtplats, segel- och kanotklubb runt hörnet. En kort promenad bort ligger Karlstads citykärna med sitt kultur- och shoppingutbud. Här bor du bekvämt med nyproduktionens alla fördelar. Slipp ständiga renoveringar och frigör mer tid för livet.

Bekvämligheter i på gården
Innergården blir en livfull gård i mjuka organiska former. Det generösa måtten mellan husen i öster och söder ger en solig och ljus gårdsmiljö. Gröna "öar" rymmer olika funktioner och möjlighet till olika aktiviteter. Här finns plats för att mötas, leka, odla och gröna och blommande planteringar att blicka ut över och som även bidrar till biologisk mångfald. Slingrande gångar ger utrymme för att smidigt röra sig över gården.

Inredningen
Vi har tagit fram en inredning och grundutförande med kvalitativa
produkter från kända leverantörer. Allt är valt med omsorg om detaljer men också för att skapa ett vackert intryck tillsammans.

Hem för en sundare morgondag
Vi vill att du ska flytta in i ett friskt hem. Du ska känna att vi arbetar med största omsorg om hälsa och våra gemensamma resurser när vi bygger din bostad. Därför arbetar vi med Svanen, nordens officiella miljömärkning. Vårt kommande projekt i Tullholmsviken certifieras enligt miljömärkningen Svanen, vilket garanterar att vårt arbete bygger på en grön filosofi med fokus på etik, kvalitet och långsiktighet. Vi hjälper dig att göra ett hållbart val.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt av oss betalar du ett fast pris. Du slipper alltså stressande budgivningar och du vet precis vilket pris du kommer att betala.

Säljstart planeras till vår/sommar 2021

Anmäl ditt intresse
Är du intresserad av våra bostäder i Inre hamn? Lämna in en intresseanmälan redan idag så får du löpande information kring projektet. När lägenheterna släpps till försäljning kommer de att fördelas enligt den turordning som du har gjort intresseanmälan på projektet. Dvs är flera intresserade av samma lägenhet så fördelas lägenheten till den som har stått längst som intressent.

Välkommen med din intresseanmälan!

Kontaktpersoner

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?