Tullholmsviken, Karlstad1.1001 - Packhusallén

Till salu
Tillträde:Preliminärt våren 2025Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1Boarea:35 kvmBalkong:JaHiss:JaPris:1 390 000 krAvgift:2 768 kr

Nästa visning:

Välkommen på visning av BRF Kajpromenaden kl 16.30, vi ses i Peabs visningslägenhet i grannprojektet BRF Ekan på Bogsprötsgatan 26

Läs mer

Välplanderad etta med balkong

• Splitterny • Sovalkov • 5 kvm balkong • Läget! • Invid Tullholmsvikens vatten • Nära stadens puls • Nära parker och uteliv • Kök från Marbodal • Vitvaror från Electrolux inklusive diskmaskin och kombitvättmaskin • Genomtänkt planlösning • Helkaklat badrum • Ekparkett Välkommen till denna fantastiska nyproducerade etta om 35 kvm som ligger på det perfekta läget mellan stad och vatten. Här kan du njuta av hemmets lugna vrå, samtidigt som det är nära till uteliv - både i staden och vid vattnet. Välkommen in och välkommen hem! Hallens stilrena klinker möter lägenhetens ekparkett som breder ut sig över lägenhetens stora rum där alla hemmets funktioner har sin plats. Bland annat finns en praktisk sovalkov och ett väl tilltaget kök. Det moderna, stilrena köket kommer från Marbodal och där du kan njuta av såväl diskmaskin, som varmluftsugn och inbyggnadsmicro i högskåp. Det ska vara enkelt och kul att laga mat i ditt nya kök! Svänger du in i badrummet möts du av klinker på golvet och kakel på väggarna. Kvalitetsinredning i form av kommod och väggskåp från INR, blandare från Mora och en kombinerad tvätt och torktumlare från Electrolux. Handdukarna låter du torka och gör sådär härligt varma och sköna på handdukstorken och i badrumsgolvet finns ljuvlig komfortgolvvärme. Den öppna planlösningen skapar rum för matplats och soffa. Här kan du plugga, hänga med vänner, slappa framför TV:n eller varför inte ta med morgonkaffet ut på din härliga balkong om 5 kvm. I den här lägenheten hittar du helt enkelt allt du behöver för att bo bra och bekvämt, dessutom i ett vackert, svanenmärkt hus på wow-läge. Om föreningen; I Brf Kajpromenaden bor du bredvid Tullholmsvikens kajpromenad, ett stenkast från city och med all bekvämlighet du behöver i din absoluta närhet. Till det vackra huset hör en innergård med orangeri och fantastisk utblick över vattnet. Här kan du leva ditt bästa liv med närhet till det mesta och i en helt nybyggd miljö där allt är nytt och fräscht. Kontakta mäklare Ellen Larsson och påbörja resan mot ditt nya drömboende redan idag!

Välkommen till denna fantastiska nyproducerade etta om 35 kvm som ligger på det perfekta läget mellan stad och vatten. Här kan du njuta av hemmets lugna vrå, samtidigt som det är nära till uteliv - både i staden och vid vattnet.

Välkommen in och välkommen hem!

Hallens stilrena klinker möter lägenhetens ekparkett som breder
ut sig över lägenhetens stora rum där alla hemmets funktioner har sin plats. Bland annat finns en praktisk sovalkov och ett väl tilltaget kök.

Det moderna, stilrena köket kommer från Marbodal och där du kan njuta av såväl diskmaskin, som varmluftsugn och inbyggnadsmicro i högskåp. Det ska vara enkelt och kul att laga mat i ditt nya kök!

Svänger du in i badrummet möts du av klinker på golvet och kakel på väggarna. Kvalitetsinredning i form av kommod och väggskåp från INR, blandare från Mora och en kombinerad tvätt och torktumlare från Electrolux. Handdukarna låter du torka och gör sådär härligt varma och sköna på handdukstorken och i badrumsgolvet finns ljuvlig komfortgolvvärme.

Den öppna planlösningen skapar rum för matplats och soffa. Här kan du plugga, hänga med vänner, slappa framför TV:n eller varför inte ta med morgonkaffet ut på din härliga balkong om 5 kvm.

I den här lägenheten hittar du helt enkelt allt du behöver för att bo bra och bekvämt, dessutom i ett vackert, svanenmärkt hus på wow-läge.

Om föreningen; I Brf Kajpromenaden bor du bredvid Tullholmsvikens kajpromenad, ett stenkast från city och med all bekvämlighet du behöver i din absoluta närhet. Till det vackra huset hör en innergård med orangeri och fantastisk utblick över vattnet.

Här kan du leva ditt bästa liv med närhet till det mesta och i en helt nybyggd miljö där allt är nytt och fräscht.

Kontakta mäklare Ellen Larsson och påbörja resan mot ditt nya drömboende redan idag!


Visualiseringar är inspirationsbilder. Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel i bilderna

Det ska vara lätt att leva hållbart

I din bostad:

  • Energieffektiva vitvaror
  • Miljömärkt el
  • Praktiska kärl för källsortering inne i bostaden
  • Giftfria golv utan farliga kemikalier

I din förening:

  • Laddningsplatser för elbil
  • Återvinningsrum för enkel återvinning av material och avfall
  • Odlingslådor på gården
Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet