Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Tullholmsviken, Karlstad1.1203 -

Till salu
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:2Boarea:58 kvmBalkong:JaHiss:JaPris:2 450 000 krAvgift:3 842 kr

Trevlig tvåa med härlig balkong och bra förvaring

Bostaden har en social planlösning med ett trevligt kök med bra arbetsytor. Rymligt sovrum med praktisk skjutdörrsgarderob.

Från det öppna vardagsrummet nås lägenhetens balkong som vetter mot den mysiga innergården.

En lugn plats vid kajen
Husen vid Tullholmsviken ligger i härligt sydvästläge mot vattnet. Här bor du i ett öppet och välkomnande kvarter alldeles vid promenadstråket med båtplats, segel- och kanotklubb runt hörnet. Här bjuds på rogivande vyer över Tullholmviken. En kort promenad bort ligger Karlstads citykärna med sitt kultur- och shoppingutbud. Här bor du bekvämt med nyproduktionens alla fördelar. Slipp ständiga renoveringar och frigör mer tid för livet.

Bekvämligheter på gården
Innergården blir en livfull gård i mjuka organiska former. Det generösa måtten mellan husen i öster och söder ger en solig och ljus gårdsmiljö. Gröna "öar" rymmer olika funktioner och möjlighet till olika aktiviteter. Här finns plats för att mötas, leka, odla och gröna och blommande planteringar att blicka ut över och som även bidrar till biologisk mångfald. På innergården planeras även ett mysigt orangeri. Här kan grannar och vänner mötas och njuta av den härliga utsikten över Tullholmsviken.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet