Tullholmsviken, Karlstad1.1601 -

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:4Boarea:119 kvmUteplats:JaHiss:JaAvgift:6 515 kr

Nästa visning:

Ring för att boka din personliga tid med mäklaren!

Läs mer

Fantastisk takvåning med bastu och generösa takterrasser

Läcker takvåning med stora takterrasser i nordväst och österläge. Lägenheten stoltserar med dubbla badrum, sparat tvättstuga och dessutom egen bastu.

Lägenhetens öppna planlösnng mellan kök coh allrum ger en härlig rymd.

En lugn plats vid kajen
Husen vid Tullholmsviken ligger i härligt sydvästläge mot vattnet. Här bor du i ett öppet och välkomnande kvarter alldeles vid promenadstråket med båtplats, segel- och kanotklubb runt hörnet. Här bjuds på rogivande vyer över Tullholmviken. En kort promenad bort ligger Karlstads citykärna med sitt kultur- och shoppingutbud. Här bor du bekvämt med nyproduktionens alla fördelar. Slipp ständiga renoveringar och frigör mer tid för livet.

Bekvämligheter på gården
Innergården blir en livfull gård i mjuka organiska former. Det generösa måtten mellan husen i öster och söder ger en solig och ljus gårdsmiljö. Gröna "öar" rymmer olika funktioner och möjlighet till olika aktiviteter. Här finns plats för att mötas, leka, odla och gröna och blommande planteringar att blicka ut över och som även bidrar till biologisk mångfald. På innergården planeras även ett mysigt orangeri. Här kan grannar och vänner mötas och njuta av den härliga utsikten över Tullholmsviken.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.