Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Tullholmsviken, Karlstad2.1006 -

Till salu
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:2Boarea:67 kvmHiss:JaPris:2 590 000 krAvgift:4 226 kr

Nästa visning:

Ring för att boka din personliga tid med mäklaren!

Läs mer

Rymlig tvåa med uteplatser

Rymlig tvåa om 67kvm med öppen planlösning och kök i vinkel. Sovrum med klädkammare samt badrum med tvättmöjligheter. Uteplats mot innergården.

En lugn plats vid kajen
Husen vid Tullholmsviken ligger i härligt sydvästläge mot vattnet. Här bor du i ett öppet och välkomnande kvarter alldeles vid promenadstråket med båtplats, segel- och kanotklubb runt hörnet. Här bjuds på rogivande vyer över Tullholmviken. En kort promenad bort ligger Karlstads citykärna med sitt kultur- och shoppingutbud. Här bor du bekvämt med nyproduktionens alla fördelar. Slipp ständiga renoveringar och frigör mer tid för livet.

Bekvämligheter på gården
Innergården blir en livfull gård i mjuka organiska former. Det generösa måtten mellan husen i öster och söder ger en solig och ljus gårdsmiljö. Gröna "öar" rymmer olika funktioner och möjlighet till olika aktiviteter. Här finns plats för att mötas, leka och odla. På innergården planeras även ett mysigt orangeri. Här kan grannar och vänner mötas och njuta av den härliga utsikten över Tullholmsviken.

Genomtänkta planlösningar
I Kajpromenaden finns boenden för alla livsfaser, välj mellan ett till fyra rum och kök. Alla lägenheter får uteplats eller balkong. Några av de större lägenheterna är dessutom försedda med extra wc och dusch.

Inredningen
När du köper en nybyggd bostad av oss på Peab får du vara med och sätta stilen i ditt nya hem. Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört och alla bekvämligheter finns på plats. Interiören skapar den hemtrevliga känslan man vill ha i sitt drömhem. Vi har tagit fram en inredning och grundutförande med kvalitativa produkter från kända leverantörer. Allt är valt med omsorg om detaljer men också för att skapa ett vackert intryck tillsammans.

Hem för en sundare morgondag
Vi vill att du ska flytta in i ett friskt hem. Du ska känna att vi arbetar med största omsorg om hälsa och våra gemensamma resurser när vi bygger din bostad. Därför arbetar vi med Svanen, nordens officiella miljömärkning. Vårt kommande projekt i Tullholmsviken certifieras enligt miljömärkningen Svanen, vilket garanterar att vårt arbete bygger på en grön filosofi med fokus på etik, kvalitet och långsiktighet. Vi hjälper dig att göra ett hållbart val.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Kajpromenaden betalar du ett fast pris. Du slipper alltså stressande budgivningar och du vet precis vilket pris du kommer att betala.

Kontakta oss
Är du intresserad av våra lediga lägenheter är du välkommen att kontakta Linnéa eller Gita på Fastighetsbyrån.

Välkommen med på resan till ditt nya drömhem!

Visualiseringar är inspirationsbilder. Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel i bilderna

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.