Tullholmsviken, Karlstad2.1103 - Packhusallén

Till salu
Tillträde:Preliminärt våren 2025Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:1 / 5Rum:3Boarea:82 kvmBalkong:JaHiss:JaPris:4 350 000 krAvgift:4 913 kr

Nästa visning:

Välkommen på visning av PEABS visningslägenhet i grannprojektet BRF Ekan på Bogsprötsgatan 26

Läs mer

Rymlig trea med vattenutsikt

Här har du den! Lägenheten med det lilla extra! Vad sägs om 34 ljuvliga kvadratmeter balkong med utsikt över Tullholmsviken. Addera till det två badrum, härliga sällskapsytor och skjutdörrsgarderober. Ett splitternytt drömboende helt enkelt! 82 kvadrat livskvalitet på bästa läge mellan stad och vatten. Andra fördelar med denna fantastiska lägenhet är: • Kök från Marbodal • Vitvaror från Electrolux • Genomtänkt planlösning • Helkaklade badrum • Ekparkett Och värt att nämna igen: UTSIKTEN! 34 KVM BALKONG! Läget Invid Tullholmsvikens vatten är oslagbart, här har du nära till parker och uteliv och bor ett stenkast från city. Här bor du nyproducerat och underhållsfritt. Ett enkelt liv med mer tid för det du tycker om. Välkommen in och välkommen hem! Du öppnar dörren och ser hallens stilrena klinker möta lägenhetens ekparkett som breder ut sig över lägenhetens alla rum där alla hemmets funktioner har sin plats. Här finns ett väl tilltaget skjutdörrsparti för dina kläder. Här finner du två sovrum, varav det stora har förvaring i form av ytterligare en skjutdörrsgarderob. Det mindre sovrummet kan användas som barnrum, arbetsrum, gästrum eller walk – in closet. Det som passar ditt liv och ditt leverne bäst. Svänger du in i något av de två badrummen möts du av klinker på golvet och kakel på väggarna. Kvalitetsinredning i form av kommod och väggskåp från INR och blandare från Mora. I det stora badrummet finns tvättmaskin och torktumlare från Electrolux med tillhörande väggskåp från INR för extra bra förvaring. Handdukarna låter du torka och gör sådär härligt varma och sköna på handdukstorken och i badrumsgolvet finns ljuvlig komfortgolvvärme. I den öppna planlösningen som kombinerar kök och vardagsrum löper det moderna, stilrena köket från Marbodal där du kan njuta av såväl diskmaskin, som varmluftsugn och inbyggnadsmicro i högskåp samt hel kyl och frys. Det ska vara enkelt och kul att laga mat i ditt nya kök! Den öppna planlösningen skapar rum för matplats och soffgrupp. Här kan du umgås med familj och vänner, slappa framför TV:n eller varför inte ta med morgonkaffet ut på din härliga, stora balkong om 34 kvm. Gissningsvis hittar du snabbt din favoritplats här. I den här lägenheten hittar du helt enkelt allt du behöver för att bo bra och bekvämt, dessutom i ett vackert, svanenmärkt hus på riktigt wow-läge. Om föreningen; I Brf Kajpromenaden bor du bredvid Tullholmsvikens kajpromenad, ett stenkast från city och med all bekvämlighet du behöver i din absoluta närhet. Till det vackra huset hör en innergård med orangeri och fantastisk utblick över vattnet. Här kan du leva ditt bästa liv med närhet till det mesta och i en helt nybyggd miljö där allt är nytt och fräscht. Kontakta mäklare Ellen Larsson och påbörja resan mot ditt nya drömboende redan idag!

Två badrum varav ett med tvättmaskin och torktumlare och dessutom goda förvaringsmöjligheter genomgående i bostaden.

En lugn plats vid kajen
Husen vid Tullholmsviken ligger i härligt sydvästläge mot vattnet. Här bor du i ett öppet och välkomnande kvarter alldeles vid promenadstråket med båtplats, segel- och kanotklubb runt hörnet. Här bjuds på rogivande vyer över Tullholmviken. En kort promenad bort ligger Karlstads citykärna med sitt kultur- och shoppingutbud. Här bor du bekvämt med nyproduktionens alla fördelar. Slipp ständiga renoveringar och frigör mer tid för livet.

Bekvämligheter på gården
Innergården blir en livfull gård i mjuka organiska former. Det generösa måtten mellan husen i öster och söder ger en solig och ljus gårdsmiljö. Gröna "öar" rymmer olika funktioner och möjlighet till olika aktiviteter. Här finns plats för att mötas, leka, odla och gröna och blommande planteringar att blicka ut över och som även bidrar till biologisk mångfald. På innergården planeras även ett mysigt orangeri. Här kan grannar och vänner mötas och njuta av den härliga utsikten över Tullholmsviken.

Det ska vara lätt att leva hållbart

I din bostad:

  • Energieffektiva vitvaror
  • Miljömärkt el
  • Praktiska kärl för källsortering inne i bostaden
  • Giftfria golv utan farliga kemikalier

I din förening:

  • Laddningsplatser för elbil
  • Återvinningsrum för enkel återvinning av material och avfall
  • Odlingslådor på gården
Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet