Hammarö1.1302 - Hamnvägen 2 K

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:3 / 4Rum:3Boarea:69 kvmHiss:JaAvgift:4 291 kr

Trea 69 kvm.

Trevlig trea med socialt kök och stor balkong.

Denna trea är perfekt för dig som har behov utav det där extra rummet som gästrum, barnrum eller arbetsrum. Bostaden erbjuder bra förvaring och ett trevligt och socialt kök. Härlig balkong om hela 10 kvm.

Skolor
Inte långt från Brf Varvshallen finns flera skolor. Förskolan Lunna ligger bara ett stenkast bort. Och Lillängsskolan med årskurser upp till mellanstadiet ligger också i närheten. Högstadieskolan Mörmoskolan ligger i Skoghall centrum, en kort promenad eller snabb cykeltur bort.

Kommunikationer
Karlstad väntar på behagligt avstånd, bara nio kilometer härifrån. Du erbjuds två busslinjer med bra frekvens, som kan ta dig till Karlstad när du önskar. Din busshållplats ligger bara en knapp kilometer från ytterdörren. Och behöver du fixa din cykel innan du trampar iväg på äventyr kan du göra det i föreningens gemensamma cykelverkstad.

Service
Inte mer än en kilometer från Brf Varvshallen ligger Skoghall centrum med mataffärer, bio, Systembolaget, kaféer, vårdcentral och apotek. Här finns det mesta du kan tänkas behöva en kort promenad bort.

Lägenheterna
Här finns lägenheter mellan två till fyra rum och kök för olika behov och livsfaser. Välj mellan en välplanerad tvåa på markplan med en stor uteplats eller en fyra högst upp i huset med utsikt över småbåtshamnen. Här finns även treor och fyror i olika utformningar med en eller två balkonger. Några av våra treor har dessutom en extra wc för gäster.

Hem för en sundare morgondag
Vi vill att du ska flytta in i ett friskt hem. Du ska känna att vi arbetar med största omsorg om hälsa och våra gemensamma resurser när vi bygger din bostad. Därför arbetar vi med Svanen, nordens officiella miljömärkning. Vårt kommande projekt Varvshallen certifieras enligt miljömärkningen Svanen, vilket garanterar att vårt arbete bygger på en grön filosofi med fokus på etik, kvalitet och långsiktighet. Vi hjälper dig att göra ett hållbart val.

Nytt och bekvämt
När du köper en nyproducerad bostad är allt nytt och fräscht. Du får vara med och skapa ditt personliga hem genom att välja inredningsval från vårt fina tillvalssortiment.

Fast pris - ingen budgivning

Vi säljer till fast pris, så när du köper en bostad av oss slipper du stressande budgivningar.

Anmäl ditt intresse och säkra din plats i kön!

Är du intresserad ? Lämna in en intresseanmälan redan idag så får du löpande

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet