Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Hammarö1.1303 -

Reserverad
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:BostadsrättRum:3Boarea:76 kvmHiss:JaAvgift:4 591 kr

Nästa visning:

Boka visning med mäklare!

Läs mer

Trea 76 kvm.

Välplanerad trea med både badrum och gästtoalett.

Mycket ljus och välplanerad trea med härligt kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Sovrummen har bra storlekar med god förvaring. Stort plus för både badrum samt en gästtoalett. Två härliga balkonger om hela 10 kvm.

Skolor
Inte långt från Brf Varvshallen finns flera skolor. Förskolan Lunna ligger bara ett stenkast bort. Och Lillängsskolan med årskurser upp till mellanstadiet ligger också i närheten. Högstadieskolan Mörmoskolan ligger i Skoghall centrum, en kort promenad eller snabb cykeltur bort.

Kommunikationer
Karlstad väntar på behagligt avstånd, bara nio kilometer härifrån. Du erbjuds två busslinjer med bra frekvens, som kan ta dig till Karlstad när du önskar. Din busshållplats ligger bara en knapp kilometer från ytterdörren. Och behöver du fixa din cykel innan du trampar iväg på äventyr kan du göra det i föreningens gemensamma cykelverkstad.

Service
Inte mer än en kilometer från Brf Varvshallen ligger Skoghall centrum med mataffärer, bio, Systembolaget, kaféer, vårdcentral och apotek. Här finns det mesta du kan tänkas behöva en kort promenad bort.

Lägenheterna
Här finns lägenheter mellan två till fyra rum och kök för olika behov och livsfaser. Välj mellan en välplanerad tvåa på markplan med en stor uteplats eller en fyra högst upp i huset med utsikt över småbåtshamnen. Här finns även treor och fyror i olika utformningar med en eller två balkonger. Några av våra treor har dessutom en extra wc för gäster.

Hem för en sundare morgondag
Vi vill att du ska flytta in i ett friskt hem. Du ska känna att vi arbetar med största omsorg om hälsa och våra gemensamma resurser när vi bygger din bostad. Därför arbetar vi med Svanen, nordens officiella miljömärkning. Vårt kommande projekt Varvshallen certifieras enligt miljömärkningen Svanen, vilket garanterar att vårt arbete bygger på en grön filosofi med fokus på etik, kvalitet och långsiktighet. Vi hjälper dig att göra ett hållbart val.

Nytt och bekvämt
När du köper en nyproducerad bostad är allt nytt och fräscht. Du får vara med och skapa ditt personliga hem genom att välja inredningsval från vårt fina tillvalssortiment.

Fast pris - ingen budgivning

Vi säljer till fast pris, så när du köper en bostad av oss slipper du stressande budgivningar.

Anmäl ditt intresse och säkra din plats i kön!

Är du intresserad ? Lämna in en intresseanmälan redan idag så får du löpande information kring projektet. När lägenheterna släpps till försäljning kommer de att fördelas enligt den turordning som du har gjort intresseanmälan på projektet. Dvs är flera intresserade av samma lägenhet så fördelas lägenheten till den som har stått längst som intressent. Genom att anmäla intresse får du också inbjudan till den digitala säljpremiären.

Välkommen med din intresseanmälan!

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet