Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Sovrum

SkellefteåBrf Älvshöjden

Kommande
Säljstart:Hösten 2020Bostäder:29Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:2-3Boarea:40-77,5 kvm

Nya hem citynära och nära älven!

Välkommen till Brf Älvshöjden, nya moderna hem med närhet till älv och grönområde.

Brf Älvshöjden planeras citynära och i närhet till grönområden och Skellefteälv. Du tar dig snabbt på cykel eller till fots till Skellefteå centrum, ca 1,5 km från Älvshöjden. I centrum hittar du shopping, restauranger, bio och mycket annat.

Vill du leva ett aktivt liv finns det flera träningsanläggningar i centrum och på Vitberget, ca 3 km från ditt nya hem finns det elljusspår och under vinterhalvåret flera skidspår i olika distanser. På sommaren kan man välja att utnyttja vandringslederna på Vitberget eller ta en löptur i elljusspåret.

Nya moderna hem
Husen planeras med 4 våningar och lägenheterna om 2-3 RoK om 48-77 kvm med förråd i fristående byggnad på gården. Alla får balkong eller uteplats i sydväst mot innergården. På innergården planeras parkeringar och lekytor samt gröna planteringar.

Anmäl ditt intresse och få förtur!
Vi är i ett tidigt skede i projektet men lämna gärna in en intresseanmälan redan idag så får du förtur på bostäderna när försäljningen startar. Bostäderna kommer att fördelas enligt turordning till den som varit intresseanmäld längst på projektet och vi kontaktar dig som gjort en intresseanmälan i god tid innan bostädernas säljpremiär.

Kontaktpersoner

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?