Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Sovrum

SkellefteåBrf Älvshöjden

Kommande
Säljstart:Hösten 2020Bostäder:29Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:2-3Boarea:40-77,5 kvm

Nya hem citynära och nära älven!

Välkommen till Brf Älvshöjden, nya moderna hem med närhet till älv och grönområde.

Brf Älvshöjden planeras citynära och i närhet till grönområden och Skellefteälv. Du tar dig snabbt på cykel eller till fots till Skellefteå centrum, ca 1,5 km från Älvshöjden. I centrum hittar du shopping, restauranger, bio och mycket annat.

Vill du leva ett aktivt liv finns det flera träningsanläggningar i centrum och på Vitberget, ca 3 km från ditt nya hem finns det elljusspår och under vinterhalvåret flera skidspår i olika distanser. På sommaren kan man välja att utnyttja vandringslederna på Vitberget eller ta en löptur i elljusspåret.

Nya moderna hem
Husen planeras med 4 våningar och lägenheterna om 2-3 RoK om 48-77 kvm med förråd i fristående byggnad på gården. Alla får balkong eller uteplats i sydväst mot innergården. På innergården planeras parkeringar och lekytor samt gröna planteringar.

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har själv möjlighet att sätta din personliga stil på boendet. I vårt tillvalsprogram finns köksluckor, bänkskivor, kakel och annat som du kan välja för att känna dig som hemma redan vid inflyttning. Att tillhöra en bostadsrättsförening innebär dessutom att du slipper tänka på att klippa gräs, skotta snö och annat underhåll som annars faller på den enskilde husägaren. Oavsett vilken storlek och antal rum du väljer på din nya bostad kan du vara säker på att få en välplanerad lägenhet som utnyttjar varenda kvadratmeter maximalt.

Svanenmärkt för miljön
Våra bostäder byggs enligt riktlinjerna för miljöcertifieringen Svanen, vilket innebär både en sund inomhusmiljö och en begränsad påverkan på miljön.

Fast pris - ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Framtiden betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Anmäl ditt intresse och få förtur!
Vi är i ett tidigt skede i projektet men lämna gärna in en intresseanmälan redan idag så får du förtur på bostäderna när försäljningen startar. Bostäderna kommer att fördelas enligt turordning till den som varit intresseanmäld längst på projektet och vi kontaktar dig som gjort en intresseanmälan i god tid innan bostädernas säljpremiär.

Kontaktpersoner

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?