Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Vardagsrum från tre rum och kök i härlig tillvalsfärg på väggarna

Skellefteå1-0901 -

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:3Boarea:73 kvmUteplats:JaHiss:JaAvgift:3 815 kr

Trea med öppen planlösning, stor härlig uteplats och klädkammare.

Unik trea! Öppen planlösning, generös uteplats, klädkammare. Stort kök med fullutdragslådor och moderna vitvaror. Badrum med tvättmöjligheter.

Välkommen till en unik lägenhet i brf Älvshöjden! Här möts du av en luftig hall med klädkammare precis i anslutning. Perfekt förvaring för dig som gillar utomhusaktiviteter och snabbt vill komma åt utrustningen eller varför inte för barnvagnen.

Köket är väl tilltaget med moderna, energieffektiva vitvaror från Electrolux. Integrerad diskmaskin och hel kyl och frys adderar det lilla extra, liksom fullutdragslådor för bästa förvaring.

Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar plats att umgås och på sommaren blir den rymliga uteplatsen i sydvästläge som ett extra rum i anslutning till vardagsrummet. Här kan du ha utemöbler sommar som vinter om du väljer att göra tillval för inglasning.

I denna generösa trea finns två bra sovrum, ett större för dubbelsängen och ett mindre för hemmakontoret, barnet, gästerna eller walk in closet:en. Vad passar dina behov bäst?

Den öppna planlösningen gör också att det skapas plats för en arbetshörna mellan kök och vardagsrum, perfekt för hemmajobbaren eller läxläsaren som förpassats från köksbordet.

Tiden då du störde dig på grannen i tvättstugan är nu förbi. I det stora badrummet, som naturligtvis är helkaklat och med snygg klinker på golvet, finns både tvättmaskin och torktumlare. Badrumsmöblerna från INR är av högsta kvalitet och erbjuder bra förvaring med lådor i kommoden samt bänkskiva och väggskåp ovanför tvätt och tork. Duschhörnet med glasdörrar ger en lyxig känsla, samtidigt som de förskonar dig från dyblöta golv.

Med Peab Bostads höga standard och genomtänkta planlösningar kommer du alltid att trivas bäst hemma.

Välkommen hem!

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Kontaktpersoner
Stefan Lönnefjord Fastighetsbyrån

Stefan Lönnefjord Fastighetsbyrån070-573 19 43Kontakta mig via e-post

Sofie Marklund Fastighetsbyrån

Sofie Marklund Fastighetsbyrån070-553 73 77Kontakta mig via e-post

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?