Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Skellefteå1-0905 -

Till salu
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:BostadsrättRum:2Boarea:48 kvmUteplats:JaHiss:JaPris:1 495 000 krAvgift:2 793 kr

Smart planerade två rum och kök om 48 kvm

Kvadratsmart tvåa på riktigt! Stora ytor pga smart planlösning och generös uteplats. Fullutrustat kök med moderna vitvaror och badrum med kombimaskin.

Drömmer du om att ha föreningens största uteplats? Då är det här lägenheten för dig! 13 luftiga kvadratmeter i bästa sydvästläge fångar soltimmarna på bästa sätt.

Dessutom erbjuds du här en lägenhet om 2 rok som är kvadratsmart på riktigt! Den smarta hallösningen ger utrymme för ett stort sovrum med flera garderober och i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum får både soffgrupp, matbord och ett skrivbord plats. Liksom trevligt umgänge med familj och vänner såklart.

Uteplatsen i sydvästläge skapar ett grönt rum med frisk luft utanför dörren. Det kan du dessutom välja att glasa in med hjälp av vårt tillvalsprogram. Då kan du njuta i dina utemöbler året om, om du så önskar, på bästa solparkett.

Köket är rymligt och i praktisk L-form, här finns splitternya, snygga, funktionella och energivänliga vitvaror från Electrolux. Inbyggd diskmaskin, mikro och induktionshäll är en självklarhet. Pricken över i är fullutdragslådor och stilrena luckor från Marbodal.

Efter handlingen kastar du enkelt upp matkassarna på bänkskivan i köket i anslutning till hallen, och behöver du kasta dig i duschen efter träningspasset är det lika nära dit.

Här tvättar du med minsta möjliga ansträngning i den kombinerade tvättmaskinen och torktumlaren. Att köa till gemensam tvättstuga är nu ett minne blott.

Njut av klinkergolv med vattenburen golvvärme på vintern och snyggt kaklade väggar. Badrumsinredningen från INR adderar både kvalité och förvaring till ditt boende. Kommoden har lådor och ovanför kombimaskinen finns väggskåp och bänkskiva.

I ditt Svanenmärkta hem på Älvsbacka bor du både, snyggt, nytt och klimatsmart.

Välkommen hem!

Kontaktpersoner
Stefan Lönnefjord Fastighetsbyrån

Stefan Lönnefjord Fastighetsbyrån070-573 19 43Kontakta mig via e-post

Sofie Marklund Fastighetsbyrån

Sofie Marklund Fastighetsbyrån070-553 73 77Kontakta mig via e-post

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?