Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Skellefteå1-1305 -

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:2Boarea:48 kvmBalkong:JaHiss:JaAvgift:2 793 kr

Smart planerade två rum och kök högt upp i huset.

Kvadratsmart tvåa på riktigt! Stora ytor, smart planlösning och högt belägen balkong i sydvästläge. Fullutrustat kök och badrum med moderna vitvaror.

Vill du bo högst upp i huset och känna friheten att blicka ut från balkongen med husets bästa utsikt?

Välkommen! Här erbjuds du en lägenhet om 2 rok, högst upp i huset som dessutom är kvadratsmart på riktigt! Den smarta hallösningen ger utrymme för ett stort sovrum med flera garderober och i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum får både soffgrupp, matbord och ett skrivbord plats. Liksom trevligt umgänge med familj och vänner såklart.

Balkongen för lata sommarkvällar, morgonfrukost eller kompishäng erbjuder frisk luft direkt utanför dörren. Du kan dessutom välja att glasa in den med hjälp av vårt tillvalsprogram. Då kan du njuta i dina utemöbler året om - om du så önskar.

Köket är rymligt och i praktisk L-form, här finns splitternya, snygga, funktionella och energivänliga vitvaror från Electrolux. Inbyggd diskmaskin, mikro och induktionshäll är en självklarhet. Pricken över i är fullutdragslådor och stilrena luckor från Marbodal.

Efter handlingen kastar du enkelt upp matkassarna på bänkskivan i köket i anslutning till hallen, och behöver du kasta dig i duschen efter träningspasset är det lika nära dit.

Här tvättar du med minsta möjliga ansträngning i den kombinerade tvättmaskinen och torktumlaren. Att köa till gemensam tvättstuga är nu ett minne blott.

Njut av klinkergolv med vattenburen golvvärme på vintern och snyggt kaklade väggar. Badrumsinredningen från INR adderar både kvalité och förvaring till ditt boende. Kommoden har lådor och ovanför kombimaskinen finns väggskåp och bänkskiva.

I ditt Svanenmärkta hem på Älvsbacka bor du både, snyggt, nytt och klimatsmart.

Välkommen hem!

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Kontaktpersoner
Stefan Lönnefjord Fastighetsbyrån

Stefan Lönnefjord Fastighetsbyrån070-573 19 43Kontakta mig via e-post

Sofie Marklund Fastighetsbyrån

Sofie Marklund Fastighetsbyrån070-553 73 77Kontakta mig via e-post

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?