Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

SkellefteåBrf Framtiden

Kommande
Säljstart:Preliminärt våren 2021Bostäder:80Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:2-4

Nya bostadsrätter vid Skellefteälvens strand

Längs med Skellefteälvens strand planerar vi nya bostäder om 2-4 RoK totalt ca 80 lägenheter i två olika bostadsrättsföreningar.

Få lägen är så fina som längs älvens strand. Här, i Brf Framtiden bor du i moderna hus med smarta planlösningar och har alltid nära till det mesta du behöver och vill ha. Närområdet består mest av villor och radhus i ett redan uppbyggt bostadsområde.

I närområdet hittar du Campus Skellefteå och flertalet förskolor, grundskolor och gymnasium. En knapp kilometer bort ligger handelsområdet med flera större varuhus och butiker. Över älven ligger centrala Skellefteå med butiker, restauranger och nöjen.

Med linje 1 tar du dig enkelt med bussen till centrala Skellefteå och resecentrum om du vill ta dig vidare via länstrafik eller tåg. Härifrån går också flygbussen till Skellefteå flygplats.

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har själv möjlighet att sätta din personliga stil på boendet. I vårt tillvalsprogram finns köksluckor, bänkskivor, kakel och annat som du kan välja för att känna dig som hemma redan vid inflyttning. Att tillhöra en bostadsrättsförening innebär dessutom att du slipper tänka på att klippa gräs, skotta snö och annat underhåll som annars faller på den enskilde husägaren. Oavsett vilken storlek och antal rum du väljer på din nya bostad kan du vara säker på att få en välplanerad lägenhet som utnyttjar varenda kvadratmeter maximalt.

Svanenmärkt för miljön
Våra bostäder byggs enligt riktlinjerna för miljöcertifieringen Svanen, vilket innebär både en sund inomhusmiljö och en begränsad påverkan på miljön.

Fast pris - ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Framtiden betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Ta chansen att vara med från början
Vi är ännu i ett tidigt skede i projektet men lämna gärna in en intresseanmälan redan idag så får du förtur på bostäderna när försäljningen startar. Bostäderna kommer att fördelas enligt turordning till den som varit intresseanmäld längst på projektet. Vi kommer att kontakta dig som gjort en intresseanmälan i god tid innan bostädernas säljpremiär som planeras till våren 2021.

Kontaktpersoner

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?