Anderstorp, SkellefteåA-1302 - Tubölegatan 1

Såld
Tillträde:Preliminärt första kvartalet 2025Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:3 / 8Rum:1Boarea:35 kvmBalkong:JaHiss:JaAvgift:2 514 krIngår i avgiften:Värme, Kallvatten, Sophämtning

Nästa visning:

Välkommen på visning av Brf Framtiden! Anmäl dig här. Vi ses på Fastighetsbyråns kontor där Anna och Björn berättar mer om våra nya hem längs Skellefteälv.

Läs mer

Välplanerad etta med delvis inglasad balkong

Perfekt etta med sovalkov, öppen planlösning med plats för både mat - och soffgrupp samt stor och delvis inglasad balkong i soligt läge.

Få lägen är så fina som längs älvens strand. Här, i Brf Framtiden bor du i moderna hus med smarta planlösningar och har alltid nära till det mesta du behöver och vill ha. Närområdet består mest av villor och radhus i ett redan uppbyggt bostadsområde.

I närområdet hittar du Campus Skellefteå och flertalet förskolor, grundskolor och gymnasium. En knapp kilometer bort ligger handelsområdet med flera större varuhus och butiker. Över älven ligger centrala Skellefteå med butiker, restauranger och nöjen.

Med linje 1 tar du dig enkelt med bussen till centrala Skellefteå och resecentrum om du vill ta dig vidare via länstrafik eller tåg. Härifrån går också flygbussen till Skellefteå flygplats.

Nytt landmärke i Skellefteå
Brf Framtiden ligger med fantastiskt läge direkt vid älven och kommer med sina nio våningar att bli ett nytt landmärke i stan.
Byggnadens u-formad huskropp öppnar upp sig mot älven och centrum i norr. Med varierad höjd sträcker sig husets flyglar och dess uttrycksfulla gavlar ut mot vattnet. Mot öster är byggnaden lägre och ansluter på ett vänligt sätt till
befintligt parkområde. Mot väster har byggnaden fått en högre höjd och förstärker på så sätt byggnadens läge vid brofästet över älven.

Mellan de båda flyglarna ligger den gemensamma entrégården med utsikt mot vattnet. Här finns lekytor för de minsta, uteplats, möjlighet till odling samt grillplats med långbord för gemensamma måltider. Från entrégården når man de två trapphusen som i flyglarna övergår till entré-loftgångar. Med generös bredd öppnar de gemensamma entrégångarna upp för socialt umgänge och kan samtidigt upplevas som en extra balkongyta mot gården. Från trapphus och gård når man även källaren med parkeringsgarage för bilar och cyklar.

Känslan av nytt
När du köper en nybyggd bostad av oss på Peab får du vara med och sätta stilen i ditt nya hem. Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört och alla bekvämligheter finns på plats. Interiören skapar den hemtrevliga känslan man vill ha i sitt drömhem. För att hjälpa dig att hålla den röda tråden i bostaden har vi valt produkter som passar ihop utseende- och designmässigt. Vi har lagt stor omsorg på fina materialval. I standardutförandet är inredningen klassiskt vit med ekparkett på golven. I köket finns moderna vitvaror på plats. Utöver detta har vi tagit fram ett tillvalsprogram där du bland annat kan uppgradera dina vitvaror, byta köksluckor, bänkskivor och välja bland olika färger på kakel och klinkers.

Svanenmärkt för miljön
Vi vill att du ska flytta in i ett friskt hem. Du ska känna att vi arbetar med största omsorg om hälsa och våra gemensamma resurser när vi bygger din bostad. Därför arbetar vi med Svanen, nordens officiella miljömärkning. Vårt kommande projekt Framtiden certifieras enligt miljömärkningen Svanen, vilket garanterar att vårt arbete bygger på en grön filosofi med fokus på etik, kvalitet och långsiktighet. Vi hjälper dig att göra ett hållbart val.

Praktisk köpguide
Att köpa en bostad är ett av de största besluten du gör i livet. Därför vill vi att det ska vara så tryggt och enkelt som möjligt för dig att köpa en nybyggd bostad av oss. Peab har varit verksamma i över 60 år och har Sveriges nöjdaste kunder, vilket stärker vår position som en trygg och säker aktör när man ska köpa ny bostad. För att du ska känna dig trygg när du köper bostad av Peab har vi tagit fram en enkel köpguide med 8 steg som på ett översiktligt sätt förklarar köpprocessen. Det ska vara enkelt att köpa bostad av oss, vilket är anledningen till att vi har tagit fram denna köpguide där du steg för steg kan läsa om hur det går till! Du hittar guiden genom att Klicka här!

Fast pris - ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Framtiden betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Intresseanmälan
Är du intresserad av vårt projekt Framtiden i Skellefteå? Anmäl ditt intresse idag. Du som gjort en intresseanmälan får alltid den senaste informationen från oss via nyhetsbrev. Välkommen med din intresseanmälan!

Visualiseringar är inspirationsbilder. Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel i bilderna.

Det ska vara lätt att leva hållbart

I din bostad:

  • Energieffektiva vitvaror
  • Miljömärkt el
  • Praktiska kärl för källsortering inne i bostaden
  • Giftfria golv utan farliga kemikalier

I din förening

  • Laddningsplatser för elbil
  • Återvinningsrum för enkel återvinning av material och avfall
Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet