Rödäng, UmeåH-1003 - Rallarrosgränd 16

Till salu
Tillträde:Sep-okt, 2025Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:3Boarea:72 kvmBalkong:JaHiss:JaPris:2 659 000 krAvgift:3 991 krIngår i avgiften:Värme, Kallvatten, Sophämtning

Nästa visning:

Varmt välkommen till visning av Rödängs Blåbär och Hallon!

Läs mer

Nya bostadsrätter med en smakfull och ätbar innergård

Trevlig välplanerad trea i markplan. Välkommen in i hallen, här möts du av bra förvaring bakom skjutdörr. I anslutning till hallen ligger ett helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Lägenhetens hjärta är köket som är placerat i mitten av lägenheten och den fina köksön blir en trevlig samlingspunkt. Vardagsrum och balkong vetter mot den trevliga innergården som är full av bärbuskar, träd, odlingar och samlingsplatser. Här på balkongen kan du njuta av både morgon- och kvällskoppen och blicka ut över den grönskande innergården.

Vill du bo klimatsmart, med fantastiskt parkläge? Ja, då kommer du att trivas här. Innergården planeras som en enda stor och härlig trädgård, där vi förbereder med b.la. blåbärsstryn, hallon och äppelträd. Här har du också möjlighet att tillsammans med dina nya grannar odla i både växthus och i odlingslådor. Tänk att plocka potatis till midsommarfirandet från egen odling, eller varför inte en kryddträdgård till sommarens härliga grillmiddag?

Gemensam lokal med relax och bastu
I markplan finns en gemensam lokal som alla boende i huset kan nyttja. En perfekt lokal för släktträff, barnkalas, styrelsemöte eller grannmingel. I den gemensamma lokalen finns allt från kök och sittplatser till bastu och relax. Perfekt ställe att varva ner en ruskig höstdag. Här finns dessutom en gästlägenhet som du kan boka för nära och kära som är på besök.   

Bostäderna
Bostadsrätterna är ljusa och luftiga och planeras fullt utrustade med energisnåla vitvaror, helkaklade badrum och moderna kök från Marbodal. 

I Rödängs Hallon kan vi stolt presentera nya uppdaterade treor. Vi har lyssnat på de önskemål som vi fått in och ritat om våra treor så att vardagsrum och balkong ligger mot den trevliga innergården. Den mysiga balkongen når du från vardagsrummet.

I grannprojektet Rödängs Blåbär, i trappuppgången bredvid, kan du njuta av samma fina innergård. Här kan vi erbjuda snabbare inflytt för dig som önskar det. Läs mer om våra grannlägenheterna i Rödängs Blåbär här.

Trygghet med räntegaranti

När du köper din bostadsrätt kan du komma att behöva ett bolån för din nya lägenhet. Utöver detta har din bostadsrättsförening ett gemensamt lån som alla medlemmar står för tillsammans. 

För att du ska känna dig trygg i ditt köp och slippa oroa dig för snabba och kraftiga räntehöjningar lämnar Peab en räntegaranti. Räntegarantin lämnas till föreningen i samband med tillträdet och gäller under två år. Det ger dig bättre koll på din månadsavgift och du kan känna trygghet genom hela bostadsresan.

Om räntan vid tidpunkt för placering av föreningens lån överstiger den ränta som presenteras i den ekonomiska planen, står Peab för mellanskillnaden upp till 3,1 %. Det ger dig bättre koll på din månadsavgift och du kan känna trygghet genom hela bostadsresan.

För mer information om räntegarantin i Rödängs Hallon, kontakta ansvarig mäklare.

Peabs Trygghetslöfte. För oss är det viktigt att du känner dig trygg med att hitta hem tillsammans med oss.

Läs mer om våra andra trygghetslöften här

Få din bostad att kännas som hemma
När du köper en nybyggd bostad av oss på Peab får du vara med och sätta stilen i ditt nya hem. Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört och alla bekvämligheter finns på plats. Interiören skapar den hemtrevliga känslan man vill ha i sitt drömhem. För att hjälpa dig att hålla den röda tråden i bostaden har vi valt produkter som passar ihop utseende- och designmässigt. Vi har lagt stor omsorg på fina materialval. I standardutförandet är inredningen klassiskt vit med ekparkett på golven. I köket finns moderna vitvaror på plats. Utöver detta har vi tagit fram ett tillvalsprogram där du bland annat kan uppgradera dina vitvaror, byta köksluckor, bänkskivor och välja bland olika färger på kakel och klinkers.

Skolor i området

Allt är nära och enkelt i Rödängs trädgårdar. Flera förskolor finns i området och alldeles i närheten ligger Rödängsskolan F-3 och Grisbackaskolan F-6. Närmaste centrum är Västerslätt, drygt en kilometer bort. Vägen dit från Rödäng går genom det gröna parkstråket. En fin promenad på en kvart.

Solceller på taket
Våra bostäder byggs enligt riktlinjerna för miljöcertifieringen Svanen, vilket innebär både en sund inomhusmiljö och en begränsad påverkan på miljön.
Bostäderna har låg energiförbrukning och släpper in mycket dagsljus. Vi använder energibesparande produkter, till exempel vitvaror, fönster och snålspolande blandare. Och med hjälp av individuell elmätning får du koll på hur mycket energi ditt hem förbrukar. Solcellerna på taket kommer minska mängden köpt energi till föreningen och producera elen till elbilsladdstolparna som i sin tur främjar omställningen från fossila bränslen.

Nu kan ditt företag köpa en bostadsrätt i det här projektet.
Peab Bostad erbjuder nu företag (juridisk person) möjligheten att köpa bostadsrätter i det här projektet. Är du intresserad? Läs mer om vad som gäller här

Praktisk köpguide
Att köpa en bostad är en av de viktigaste och största affärerna du gör i livet. Därför vill vi att det ska vara så tryggt och enkelt som möjligt för dig att köpa en nybyggd bostad av oss. I vår köpguide visar vi hur det går till, steg för steg. Du hittar köpguiden genom att Klicka här!

Anmäl intresse idag!
Är du intresserad av vår nyproduktion i Rödängs Hallon? Lämna en intresseanmälan redan idag så får du löpande information kring projektet. Ta chansen och var med från början och skapa ditt personliga hem.

Visualiseringar är inspirationsbilder. Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel i bilderna.

Erbjudandet är personligt och avgiftsfriheten följer inte med vid en eventuell överlåtelse. Med månadsavgift avses avgift enligt fastställd ekonomisk plan. Du som köpare ansvarar själv för alla skattemässiga konsekvenser av erbjudandet. När bostaden säljs skall summan av de avgiftsfria månadsavgifterna dras av på bostadens anskaffningsvärde.

Det ska vara lätt att leva hållbart

I din bostad:

  • Energieffektiva vitvaror
  • Miljömärkt el
  • Praktiska kärl för källsortering inne i bostaden
  • Giftfria golv utan farliga kemikalier

I din förening

  • Laddningsplatser för elbil
  • Solceller på taket
  • Odlingslådor och växthus på innergården
Svanenmärkt

Svanenmärkt

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte