Nu kan juridisk person köpa bostad av oss, ta kontakt med ansvarig mäklare! Läs mer här

Rödäng, UmeåH-1403 - Rallarrosgränd 16

Till salu
Tillträde:Sep-okt 2025Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:4 / 5Rum:2Boarea:47 kvmBalkong:JaHiss:JaPris:2 049 000 krAvgift:3 950 krIngår i avgiften:Värme, Kallvatten, Sophämtning

Nya bostadsrätter med en smakfull och ätbar innergård

Välkommen in i den rymliga hallen. I anslutning till hallen ligger ett helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Öppen härlig planlösning mellan kök och vardagsrum. Mysig balkong som vetter mot den grönskande innergården.

Vill du bo klimatsmart, med fantastiskt parkläge? Ja, då kommer du att trivas här. Innergården planeras som en enda stor och härlig trädgård, där vi förbereder med b.la. blåbärsstryn, hallon och äppelträd. Här har du också möjlighet att tillsammans med dina nya grannar odla i både växthus och i odlingslådor. Tänk att plocka potatis till midsommarfirandet från egen odling, eller varför inte en kryddträdgård till sommarens härliga grillmiddag?

Gemensam lokal med relax och bastu
I markplan finns en gemensam lokal som alla boende i huset kan nyttja. En perfekt lokal för släktträff, barnkalas, styrelsemöte eller grannmingel. I den gemensamma lokalen finns allt från kök och sittplatser till bastu och relax. Perfekt ställe att varva ner en ruskig höstdag. Här finns dessutom en gästlägenhet som du kan boka för nära och kära som är på besök.   

Bostäderna
Bostadsrätterna är ljusa och luftiga och planeras fullt utrustade med energisnåla vitvaror, helkaklade badrum och moderna kök från Marbodal. 

I Rödängs Hallon kan vi stolt presentera nya uppdaterade treor. Vi har lyssnat på de önskemål som vi fått in och ritat om våra treor så att vardagsrum och balkong ligger mot den trevliga innergården. Den mysiga balkongen når du från vardagsrummet.

I grannprojektet Rödängs Blåbär, i trappuppgången bredvid, kan du njuta av samma fina innergård. Här kan vi erbjuda snabbare inflytt för dig som önskar det. Läs mer om våra grannlägenheterna i Rödängs Blåbär här.

Få din bostad att kännas som hemma
När du köper en nybyggd bostad av oss på Peab får du vara med och sätta stilen i ditt nya hem. Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört och alla bekvämligheter finns på plats. Interiören skapar den hemtrevliga känslan man vill ha i sitt drömhem. För att hjälpa dig att hålla den röda tråden i bostaden har vi valt produkter som passar ihop utseende- och designmässigt. Vi har lagt stor omsorg på fina materialval. I standardutförandet är inredningen klassiskt vit med ekparkett på golven. I köket finns moderna vitvaror på plats. Utöver detta har vi tagit fram ett tillvalsprogram där du bland annat kan uppgradera dina vitvaror, byta köksluckor, bänkskivor och välja bland olika färger på kakel och klinkers.

Skolor i området

Allt är nära och enkelt i Rödängs trädgårdar. Flera förskolor finns i området och alldeles i närheten ligger Rödängsskolan F-3 och Grisbackaskolan F-6. Närmaste centrum är Västerslätt, drygt en kilometer bort. Vägen dit från Rödäng går genom det gröna parkstråket. En fin promenad på en kvart.

Solceller på taket
Våra bostäder byggs enligt riktlinjerna för miljöcertifieringen Svanen, vilket innebär både en sund inomhusmiljö och en begränsad påverkan på miljön.
Bostäderna har låg energiförbrukning och släpper in mycket dagsljus. Vi använder energibesparande produkter, till exempel vitvaror, fönster och snålspolande blandare. Och med hjälp av individuell elmätning får du koll på hur mycket energi ditt hem förbrukar. Solcellerna på taket kommer minska mängden köpt energi till föreningen och producera elen till elbilsladdstolparna som i sin tur främjar omställningen från fossila bränslen.

Praktisk köpguide
Att köpa en bostad är ett av de största besluten du gör i livet. Därför vill vi att det ska vara så tryggt och enkelt som möjligt för dig att köpa en nybyggd bostad av oss. Peab har varit verksamma i över 60 år och har Sveriges nöjdaste kunder, vilket stärker vår position som en trygg och säker aktör när man ska köpa ny bostad. För att du ska känna dig trygg när du köper bostad av Peab har vi tagit fram en enkel köpguide med 8 steg som på ett översiktligt sätt förklarar köpprocessen. Det ska vara enkelt att köpa bostad av oss, vilket är anledningen till att vi har tagit fram denna köpguide där du steg för steg kan läsa om hur det går till! Du hittar guiden genom att Klicka här!

Anmäl intresse idag!
Är du intresserad av vår nyproduktion i Rödängs Hallon? Lämna en intresseanmälan redan idag så får du löpande information kring projektet. Ta chansen och var med från början och skapa ditt personliga hem.

Visualiseringar är inspirationsbilder. Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel i bilderna.

Det ska vara lätt att leva hållbart

I din bostad:

  • Energieffektiva vitvaror
  • Miljömärkt el
  • Praktiska kärl för källsortering inne i bostaden
  • Giftfria golv utan farliga kemikalier

I din förening

  • Laddningsplatser för elbil
  • Solceller på taket
  • Odlingslådor och växthus på innergården
Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte