Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

UmeåRödängs trädgårdar

Kommande
Säljstart:Prel. hösten 2020Bostäder:210Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-4Boarea:39-94 kvm

Nya hem på Rödäng med en smakfull och ätbar innergård

Bo nytt i härlig miljö i Rödäng med parkstråk och Rödberget i blickfånget. Vi planerar nya hem med en underbar park för odling och umgänge.

Området ligger grönt och fint längs parkstråket som går genom Rödäng ner till Västerslätts centrum. Här finns bank, livsmedelsbutik, café, frisör och annan service. Bussen trafikeras från det lilla centrumet och tar dig till centrala Umeå på 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln tar det ungefär 10 min. Skolor i närområdet är Rödängsskolan F-3 och Grisbackaskolan F-6 och flera förskolor finns i området.

Parkområdet genom Rödäng med sitt fina vattendrag är en fin plats för alla som bor i området. På Rödberget, ett stenkast bort finns elljusspår som spåras för längdskidor på vinterhalvåret. Här finns det också fina pulkabackar och friluftsområden som man kan bruka året om. Ett härligt område för rekreation för alla åldrar året om.

Den smakfulla och ätbara trädgården
Totalt planeras 210 bostadsrätter om 1-4 RoK i ett större kvarter med en härligt grön innergård med odlarglädje. Med växthus och odlingslådor, bärbuskar och fruktträd skapas en smakfull oas som blandas med platser för samvaro med familj och vänner. Hela tomten ligger i söderläge och samtliga lägenheter planeras med uteplats eller balkong med fina väderleksförhållanden.
Lägenheterna om 2-4 rok är ljusa och luftiga och planeras fullt utrustade med moderna vitvaror, helkaklade badrum och smarta planlösningar.

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har själv möjlighet att sätta din personliga stil på boendet. I vårt tillvalsprogram finns köksluckor, bänkskivor, kakel och annat som du kan välja för att känna dig som hemma redan vid inflyttning. Att tillhöra en bostadsrättsförening innebär dessutom att du slipper tänka på att klippa gräs, skotta snö och annat underhåll som annars faller på den enskilde husägaren. Oavsett vilken storlek och antal rum du väljer på din nya bostad kan du vara säker på att få en välplanerad lägenhet som utnyttjar varenda kvadratmeter maximalt.

Svanenmärkt för miljön
Våra bostäder byggs enligt riktlinjerna för miljöcertifieringen Svanen, vilket innebär både en sund inomhusmiljö och en begränsad påverkan på miljön.

Fast pris - ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Rödängs trädgårdar betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Hitta din hemkänsla i Rödängs trädgårdar!

Anmäl ditt intresse och få förtur!
Är du intresserad av vår nyproduktion i Rödängs trädgårdar? Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid köpanmälan baseras på det datum du lämnade din intresseanmälan. Vi håller dig också uppdaterad med information om våra nya hem och bjuder in till säljpremiär när den närmar sig.

Kontaktpersoner

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?