Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

UmeåI-1204 - Rallarrosgränd 18

Till salu
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:2 / 5Rum:3Boarea:71 kvmPris:2 675 000 krAvgift:3 747 kr

Trea med stora sociala ytor

Trea med stora sociala ytor med öppen planlösning. Hall med stor skjutdörrsgarderob. Två fina sovrum där det större har utgång till balkongen.

I Rödängs trädgårdar bygger vi nya hem för en sundare morgondag. Bostäderna certifieras enligt Svanen och byggs i hållbara och beprövade material. Vi planerar också för utemiljöer utöver det vanliga så att du verkligen kan njuta både inne och ute!

Ta del av alla bekvämligheter som kommer med att bo i en nyproducerad lägenhet samtidigt som du får tillgång till en grönskande trädgård med odlingslådor, växthus och smakrika växter. Här bor du också i en härlig parkmiljö med lugnet inpå knuten samtidigt som du kan hoppa på cykeln och snabbt vara inne i centrala Umeå. Välkommen hem!

Brett utbud på nära håll
Allt är nära och enkelt i Rödängs trädgårdar. Flera förskolor finns i området och alldeles i närheten ligger Rödängsskolan F-3 och Grisbackaskolan F-6. Närmaste centrum är Västerslätt, drygt en kilometer bort. Vägen dit från Rödäng går genom det gröna parkstråket. En fin promenad på en kvart.

I Västerslätt hittar du bland annat matbutik, frisör och kafé. Norrlands universitetssjukhus ligger på behändigt avstånd, 6 kilometer hemifrån. Och vill du ta dig till centrala Umeå är det bara 3 kilometer. Busshållplats finns utanför huset och bussen tar 10 minuter. Går du tar det 35 minuter, väljer du cykeln 10 minuter och med bil går det snäppet snabbare. I Umeå finns ett stort utbud av shopping, restauranger, barer, nattklubbar, matbutiker, bio och hotell.

Vill du komma ut och få frisk luft och härlig motion är Rödberget ett utmärkt alternativ. Promenera, spring eller åk skidor. Eljusspåret lyser vägen för dig och du har bara 500 meter dit. Här finns också fina pulkabackar och friluftsområden som blir sköna utflykter under hela året. Ett perfekt område för rekreation för alla åldrar. Och vill du ha mer än så väntar ishallar, curling, tennis, friidrott, bandy och ännu mer bara ett par kilometer bort från Rödängs trädgårdar.

Lägenheterna är ljusa och luftiga och planeras fullt utrustade med moderna vitvaror, helkaklade badrum och smarta planlösningar. Samtliga lägenheter har balkonger eller uteplatser i skönt sydvästläge. Som gjort för sköna stunder med favoritkoppen. Och perfekta hem för att umgås och njuta med nära och kära. Både ute och inne.

Känslan av nytt
Det är verkligen en speciell känsla att flytta in i något helt nyproducerat. Där du är först in. Först med att spika upp tavlor på väggarna, placera soffan och först att hitta bästa platsen på balkongen. För oss är det viktigt att du ska trivas. Känna dig som hemma. Därför har vi redan från början satt en hög standard.

Solceller på taket
Våra bostäder byggs enligt riktlinjerna för miljöcertifieringen Svanen, vilket innebär både en sund inomhusmiljö och en begränsad påverkan på miljön. I Svanencertifierade Rödängs trädgårdar har vi förutom grönskan, tagit hållbarheten ett steg längre och försett taket med solceller. En detalj som ligger i tiden och något som vi tror att du uppskattar.

Fast pris - ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Rödängs trädgårdar betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.


Anmäl ditt intresse och få förtur!
Är du intresserad av vår nyproduktion i Rödängs trädgårdar? Lämna en intresseanmälan redan idag så får du löpande information kring projektet. Välkommen med din intresseanmälan!

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet