Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

UmeåJ-1003 - Rallarrosgränd 20

Till salu
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:3Boarea:71 kvmHiss:JaPris:2 525 000 krAvgift:3 747 kr

Nästa visning:

Välkommen på visning av Rödängs Blåbär! Anmäl dig här.

Läs mer

Stor trea på bottenplan med generös uteplats

Trea med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Två sovrum där det större har utgång till den härliga uteplatsen. Hall med skjutdörrsgarderober.

Här bor du också i en härlig parkmiljö med lugnet inpå knuten samtidigt som du kan hoppa på cykeln och snabbt vara inne i centrala Umeå. Välkommen hem!.

Allt är nära och enkelt i Rödängs trädgårdar. Flera förskolor finns i området och alldeles i närheten ligger Rödängsskolan F-3 och Grisbackaskolan F-6. Närmaste centrum är Västerslätt, drygt en kilometer bort. Vägen dit från Rödäng går genom det gröna parkstråket. En fin promenad på en kvart.

Bostäderna
Lägenheterna är ljusa och luftiga och planeras fullt utrustade med energisnåla vitvaror, helkaklade badrum och smarta planlösningar. Samtliga lägenheter har balkonger eller uteplatser i skönt sydvästläge. Som gjort för sköna stunder med favoritkoppen. Och perfekta hem för att umgås och njuta med nära och kära. Både ute och inne.

Få din bostad att kännas som hemma
När du köper en nybyggd bostad av oss på Peab får du vara med och sätta stilen i ditt nya hem. Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört och alla bekvämligheter finns på plats. Interiören skapar den hemtrevliga känslan man vill ha i sitt drömhem. För att hjälpa dig att hålla den röda tråden i bostaden har vi valt produkter som passar ihop utseende- och designmässigt. Vi har lagt stor omsorg på fina materialval. I standardutförandet är inredningen klassiskt vit med ekparkett på golven. I köket finns moderna vitvaror på plats. Utöver detta har vi tagit fram ett tillvalsprogram där du bland annat kan uppgradera dina vitvaror, byta köksluckor, bänkskivor och välja bland olika färger på kakel och klinkers.

Solceller på taket
Våra bostäder byggs enligt riktlinjerna för miljöcertifieringen Svanen, vilket innebär både en sund inomhusmiljö och en begränsad påverkan på miljön.
Bostäderna har låg energiförbrukning och släpper in mycket dagsljus. Vi använder energibesparande produkter, till exempel vitvaror, fönster och snålspolande blandare. Och med hjälp av individuell elmätning får du koll på hur mycket energi ditt hem förbrukar.
Solcellerna på taket kommer minska mängden köpt energi till föreningen och producera elen till elbilsladdstolparna som i sin tur främjar omställningen från fossila bränslen.

Fast pris - ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Rödängs trädgårdar betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.


Anmäl intresse idag!
Är du intresserad av vår nyproduktion i Rödängs trädgårdar? Lämna en intresseanmälan redan idag så får du löpande information kring projektet. Välkommen med din intresseanmälan!

Visualiseringar är inspirationsbilder. Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel i bilderna.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet