Rödäng, UmeåJ-1204 - Rallarrosgränd 20

Till salu
Tillträde:Prel. tredje kvartalet, 2024Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:2 / 5Rum:3Boarea:71 kvmBalkong:JaHiss:JaPris:2 675 000 krAvgift:3 747 krIngår i avgiften:Värme, Kallvatten, Sophämtning

Nästa visning:

Vi ses vid vår visningsbod, mitt emot Spårvägen 26. Kom och upplev platsen för våra nya hem! Välkommen!

Läs mer

Trea med stora sociala ytor

Trea med stora sociala ytor med öppen planlösning. Hall med stor skjutdörrsgarderob. Två fina sovrum där det större har utgång till balkongen.

Här bor du också i en härlig parkmiljö med lugnet inpå knuten samtidigt som du kan hoppa på cykeln och snabbt vara inne i centrala Umeå. Välkommen hem!.

Bostaden 3 rum och kök, 71 kvm
Lägenheten är ljus och luftig med öppen planlösning i kök och vardagrum. Balkongen ligger härligt i skönt sydvästläge med utsikt över den gröna fina innergården med sköna grönytor, växthus och planteringar med ätbara växter. Ett perfekta hem för att umgås och njuta med nära och kära. Både ute och inne.

Titta närmre på lägenheten i vår 3D-modell


Få din bostad att kännas som hemma
När du köper en nybyggd bostad av oss på Peab får du vara med och sätta stilen i ditt nya hem. Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört och alla bekvämligheter finns på plats. Interiören skapar den hemtrevliga känslan man vill ha i sitt drömhem. För att hjälpa dig att hålla den röda tråden i bostaden har vi valt produkter som passar ihop utseende- och designmässigt. Vi har lagt stor omsorg på fina materialval. I standardutförandet är inredningen klassiskt vit med ekparkett på golven. I köket finns moderna vitvaror på plats. Utöver detta har vi tagit fram ett tillvalsprogram där du bland annat kan uppgradera dina vitvaror, byta köksluckor, bänkskivor och välja bland olika färger på kakel och klinkers.

Fast pris - ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Rödängs trädgårdar betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Anmäl intresse idag!
Är du intresserad av vår nyproduktion i Rödängs trädgårdar? Lämna en intresseanmälan redan idag så får du löpande information kring projektet. Välkommen med din intresseanmälan!

Visualiseringar är inspirationsbilder. Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel i bilderna.

Det ska vara lätt att leva hållbart

I din bostad:

  • Energieffektiva vitvaror
  • Miljömärkt el
  • Praktiska kärl för källsortering inne i bostaden
  • Giftfria golv utan farliga kemikalier

I din förening

  • Laddningsplatser för elbil
  • Solceller på taket
  • Odlingslådor och växthus på innergården
Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte