Om objektet

Nya hem med centralt läge i Sundsvall

I stadsdelen Haga planerar vi för 43 nya bostadsrättslägenheter fördelade på två huskroppar.

I Brf Ljuset kan välja mellan den smart planerade ettan med sovalkov till rymliga tvåor och treor. Alla med balkong, flera lägenheter får dessutom fönster i två väderstreck vilket gör att de känns ljusa och luftiga. Väl inne möts du av lättmöblerade ytor och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Vitmålade väggar och ekparkett på golv. Kök med vita luckor från Marbodal och full maskinell utrustning från Electrolux. Helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare alternativt kombinerad maskin.


Trapphusen är utrustade med hiss, cykel- och barnvagnsförråd och mellan husen finns ett innegårdstorg med sittplatser och växter. Bra förrådsutrymmen till varje lägenhet och sopsortering på gården.

I området finns närservice och ett flertal skolor, bland annat den kommunala Hagaskolan och friskolor som Mimerskolan med musik- och idrottsprofil samt idrottsgrundskolan Prolympia. Även Baldershovs idrottsplats ligger i stadsdelen och erbjuder friidrott, fotbollsplaner och tennisbanor, perfekt för den som gillar att aktivera sig.

Välkommen till Brf Ljuset!

Alla bilder

Kontakt

Johanna Eliasson, Fastighetsbyrån

Mäklare

Telefon: 070-604 16 61

Johanna Lidin, Fastighetsbyrån

Mäklare

Telefon: 070-604 05 05

Dokument & länkar

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.