Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Västerås, LillhamraBrf Lillhamra 2 i Västerås

Slutsålt
Tillträde:Efter överenskommelseBostäder:63Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:2-4Boarea:53-115 kvmAvgift:2 875-6 238 kr

Slutsålt i familjevänliga Lillhamra!

Investera i ett trivsamt vardagsliv på Lillhamra. Inflyttningsklara lägenheter med tillträde efter överenskommelse.

Strax norr om Hamre hittar du uppskattade Lillhamra. Här bor du i trivsamt sällskap med natur, friluftsliv, lekparker, fotbollsplaner och promenadstråk precis runt husknuten.

Investera i ett trivsamt vardagsliv - se vår film om Lillhamra
Duka fram till en picknick med familjen, låt barnen umgås med varandra i lekparken, sporta med dina vänner eller njut av en stund för dig själv vid Mälaren. Allt detta hittar du på bekvämt avstånd från Lillhamra. Se vår film om Lillhamra och ta en titt på hur din vardag på Lillhamra kan se ut. Se filmen här!

Trivsamt och tryggt
Brf Lillhamra 2 passar dig som vill bo nära naturen med flera möjligheter till ett aktivt fritidsliv. Det här är hem för dig som vill investera i en trygg bostadsrätt med alla moderna finesser på plats som underlättar vardagen. Lägenheterna är byggda för moderna människor och man har därför lagt eftertanke på att se till att lägenheterna har gott om vardagens små praktiska lösningar.

Har du ett par VR-glasögon hemma? Klicka här för att uppleva våra hem i VR!

Kontakta vår mäklare för att boka en lägenhet
Har du hittat ditt nästa hem i Brf Lillhamra 2 kontaktar du vår mäklare, Casper Israelsson för att boka din lägenhet. Du kan också kontakta honom för att få svar på eventulla frågor. Vill du hålla dig uppdaterad om projektet kan du anmäla ditt intresse här på sidan, så får du nyheter och information om våra nya hem på Lillhamra.