Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Västerås, LillhamraBrf Lillhamra 2 i Västerås

Inflyttningsklart
Tillträde:Efter överenskommelseBostäder:63Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:2-4Boyta:53-115 kvmAvgift:2 875-6 238 kr

Nästa visning:

Välkommen till Lillhamra!

Läs mer

Nyproducerade hem i familjevänliga Lillhamra!

Investera i ett trivsamt vardagsliv på Lillhamra. Inflyttningsklara lägenheter med tillträde efter överenskommelse.

Hitta din nyproducerade 2:a från 4.624 kr/månaden, eller 3 rok på 75 kvm från 6.333 kr/månaden - inflyttningsklart!
Månadskostnaden avser ränta och månadsavgift till Brf Lillhamra 2, för bostadsrättsföreningens lägst prissatta bostäder, 15% kontantinsats. Exempelränta 1,97% (datum 2019-02-20). Utgift för amortering, dvs avbetalning av bolån, tillkommer. Peab Bostad reserverar sig för ränteändringar som påverkar månadskostnaden.

Kontakta vår mäklare hos Casper Israelsson hos SkandiaMäklarna, 0709-50 54 94, för mer information och för visning, i vår fina visningslägenhet på Vänortsgatan 1.

Till höger under rubriken Upptäck projektet kan du i bostadsväljaren titta runt och se vilken lägenhet som passar dig bäst.

Strax norr om Hamre hittar du uppskattade Lillhamra. Här bor du i trivsamt sällskap med natur, friluftsliv, lekparker, fotbollsplaner och promenadstråk precis runt husknuten.

Investera i ett trivsamt vardagsliv - se vår film om Lillhamra
Duka fram till en picknick med familjen, låt barnen umgås med varandra i lekparken, sporta med dina vänner eller njut av en stund för dig själv vid Mälaren. Allt detta hittar du på bekvämt avstånd från Lillhamra. Se vår film om Lillhamra och ta en titt på hur din vardag på Lillhamra kan se ut. Se filmen här!

Trivsamt och tryggt
Brf Lillhamra 2 passar dig som vill bo nära naturen med flera möjligheter till ett aktivt fritidsliv. Det här är hem för dig som vill investera i en trygg bostadsrätt med alla moderna finesser på plats som underlättar vardagen. Lägenheterna är byggda för moderna människor och man har därför lagt eftertanke på att se till att lägenheterna har gott om vardagens små praktiska lösningar.

Har du ett par VR-glasögon hemma? Klicka här för att uppleva våra hem i VR!

Kontakta vår mäklare för att boka en lägenhet
Har du hittat ditt nästa hem i Brf Lillhamra 2 kontaktar du vår mäklare, Casper Israelsson för att boka din lägenhet. Du kan också kontakta honom för att få svar på eventulla frågor. Vill du hålla dig uppdaterad om projektet kan du anmäla ditt intresse här på sidan, så får du nyheter och information om våra nya hem på Lillhamra.

Visning på plats i visningslägenhet - välkomna förbi!
Varannan vecka håller vi öppet för dig som vill veta mer om våra nya hem. Se visningstider under rubriken visningar, lite längre ner. Passar inte tiden är du välkommen att höra av dig till vår mäklare för att boka en annan.
I vår fina visningslägenhet kan du se dig omkring och prata med vår mäklare.Varmt välkommen till Vänortsgatan 1

Kontaktpersoner
Casper Israelsson

Casper IsraelssonSkandiaMäklarna0709-50 54 94Kontakta mig via e-post

Allt du behöver veta för att köpa bostadsrätt