Om objektet

Markplan med härliga ytor!

Fyra rum och kök med uteplats i västläge. I anslutning till master bedroom finns både WC/dusch och en stor klädkammare, praktiskt och bekvämt. Det andra badrummet med dusch med ingång från hallen har tvättmaskin och torktumlare installerat. Ett extra förråd i hallen för barnens leksaker, skidor och annat för ett aktivt vardagsliv.
Två mindre sovrum, som passar till barnen eller som kontor/tv-rum. Vad som passar dig bäst.
Kök och vardagsrum i härlig öppen planlösning och utgång till den stora uteplatsen i västläge. Moderna vitvaror och bra arbetsytor i köket gör var dag enklare.

Trivsamt och tryggt
Brf Lillhamra 2 passar dig som vill bo nära naturen med flera möjligheter till ett aktivt fritidsliv. Det här är hem för dig som vill investera i en trygg bostadsrätt med alla moderna finesser på plats som underlättar vardagen. Lägenheterna är byggda för moderna människor och man har därför lagt eftertanke på att se till att lägenheterna har gott om vardagens små praktiska lösningar.

Kontakta vår säljare för att boka en lägenhet
Har du hittat ditt nästa hem i Brf Lillhamra 2 kontaktar du vår säljare Therese Åbonde för att boka din lägenhet. Du kan också kontakta henne för att få svar på eventulla frågor. Vill du hålla dig uppdaterad om projektet kan du anmäla ditt intresse här på sidan, så får du nyheter och information om våra nya hem på Lillhamra.

Visningar

Nästa visning: 25 februari

Adress
Här kan du få mer information om projektet och titta på vår visningslägenhet.
Kommentar
Välkommen till vår visningslägenhet i Lillhamra!
När
17:00-17:30
Anmälan krävs
Nej
Kontaktperson
Therese Åbonde, Peab

Kommande visningar

  • 12 mars, Kl. 17:00-17:30 - Öppen visning

Alla bilder

Kontakt

Therese Åbonde, Peab

Kundansvarig

Telefon: 072-533 31 63

Dokument & länkar

Dela det här på:

Andra objekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.