Om objektet

Inflyttningsklart i familjevänliga Lillhamra!

Inflyttningsklara klara lägenheter i naturnära Lillhamra! Kontakta vår säljare Therese Åbonde för mer information och för visning, i vår nya fina visningslägenhet på Vänortsgatan 9. Se också bilder från denna under rubriken Bilder.

Strax norr om Hamre hittar du uppskattade Lillhamra. Här bor du i trivsamt sällskap med natur, friluftsliv, lekparker, fotbollsplaner och promenadstråk precis runt husknuten.

Investera i ett trivsamt vardagsliv - se vår film om Lillhamra
Duka fram till en picknick med familjen, låt barnen umgås med varandra i lekparken, sporta med dina vänner eller njut av en stund för dig själv vid Mälaren. Allt detta hittar du på bekvämt avstånd från Lillhamra. Se vår film om Lillhamra och ta en titt på hur din vardag på Lillhamra kan se ut. Se filmen här!

Trivsamt och tryggt
Brf Lillhamra 2 passar dig som vill bo nära naturen med flera möjligheter till ett aktivt fritidsliv. Det här är hem för dig som vill investera i en trygg bostadsrätt med alla moderna finesser på plats som underlättar vardagen. Lägenheterna är byggda för moderna människor och man har därför lagt eftertanke på att se till att lägenheterna har gott om vardagens små praktiska lösningar.

Har du ett par VR-glasögon hemma? Klicka här för att uppleva våra hem i VR!

Kontakta vår säljare för att boka en lägenhet
Har du hittat ditt nästa hem i Brf Lillhamra 2 kontaktar du vår säljare Therese Åbonde för att boka din lägenhet. Du kan också kontakta henne för att få svar på eventulla frågor. Vill du hålla dig uppdaterad om projektet kan du anmäla ditt intresse här på sidan, så får du nyheter och information om våra nya hem på Lillhamra.

Visning på plats i visningslägenhet - välkomna förbi!
Varannan vecka håller vi öppet för dig som vill veta mer om våra nya hem. Se visningstider under rubriken visningar, lite längre ner. Passar inte tiden är du välkommen att höra av dig till Therese, för att boka en annan.
I vår fina visningslägenhet kan du se dig omkring och prata med vår säljare Therese. Varmt välkommen till Vänortsgatan 9

Med reservation för ändringar. Våra inspirationsbilder och illustrationer kan skilja sig från verkligheten.

Visningar

Nästa visning: 8 januari

Adress
I vår fina visningslägenhet träffar du mäklare och representant från Peab. Varmt välkommen till Lillhamragatan!
Kommentar
Välkommen till vår visningslägenhet i Lillhamra!
När
17:00-17:30
Anmälan krävs
Nej
Kontaktperson
Therese Åbonde, Peab

Alla bilder

Kontakt

Christine Mikkelsen, Skandiamäklarna

Mäklare

Telefon: 021-15 78 75

Robin Myrberg, Skandiamäklarna

Mäklare

Telefon: 021-157872

Dokument & länkar

Dela det här på:

Andra objekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.