Om objektet

Nya hem på Lillhamra i Västerås

Inflytt redan i år! Kontakta våra mäklare för mer information och för visning, i vår fina visningslägenhet. Se också bilder från denna under rubriken Bilder.

Strax norr om Hamre hittar du uppskattade Lillhamra. Här bor du i trivsamt sällskap med natur, friluftsliv, lekparker, fotbollsplaner och promenadstråk precis runt husknuten.

Investera i ett trivsamt vardagsliv - se vår film om Lillhamra
Duka fram till en picknick med familjen, låt barnen umgås med varandra i lekparken, sporta med dina vänner eller njut av en stund för dig själv vid Mälaren. Allt detta hittar du på bekvämt avstånd från Lillhamra. Se vår film om Lillhamra och ta en titt på hur din vardag på Lillhamra kan se ut. Se filmen här!

Trivsamt och tryggt
Brf Lillhamra 2 passar dig som vill bo nära naturen med flera möjligheter till ett aktivt fritidsliv. Det här är hem för dig som vill investera i en trygg bostadsrätt med alla moderna finesser på plats som underlättar vardagen. Lägenheterna är byggda för moderna människor och man har därför lagt eftertanke på att se till att lägenheterna har gott om vardagens små praktiska lösningar.

Dina inredningsval
Ditt liv är troligen inte helt likt någon annans. Därför finns det flera olika inredningsval som du kan välja mellan. Man kan se det som att vi tillhandahåller duken som du sedan målar på. Läs mer om dina val i vår Inredningsbroschyr. Har du ett par VR-glasögon hemma? Klicka här för att uppleva våra hem i VR!

Kontakta vår mäklarpartner för att boka en lägenhet
Har du hittat ditt nästa hem i Brf Lillhamra 2 kontaktar du våra mäklare på Skandiamäklarna för att boka din lägenhet. Du kan också kontakta dem för att få svar på eventulla frågor. Vill du hålla dig uppdaterad om projektet kan du anmäla ditt intresse här på sidan, så får du nyheter och information om våra nya hem på Lillhamra.

Visning varje onsdag - välkomna förbi!
Varje onsdag mellan 17.00-18.00 håller vi öppet för dig som vill veta mer om våra nya hem. I vår fina visningslägenhet träffar du mäklare och representant från Peab. Varmt välkommen till Lillhamragatan!

Med reservation för ändringar. Våra inspirationsbilder och illustrationer kan skilja sig från verkligheten.

Visningar

Nästa visning: 22 augusti

Adress
I vår fina visningslägenhet träffar du mäklare och representant från Peab. Varmt välkommen till Lillhamragatan!
Kommentar
Välkommen på visning på Lillhamra!
När
17:00-18:00
Anmälan krävs
Nej
Kontaktperson
Calle Juhlin, SkandiaMäklarna

Kommande visningar

  • 29 augusti, Kl. 17:00-18:00 - Öppen visning
  • 5 september, Kl. 17:00-18:00 - Öppen visning
  • 12 september, Kl. 17:00-18:00 - Öppen visning
  • 19 september, Kl. 17:00-18:00 - Öppen visning
  • 26 september, Kl. 17:00-18:00 - Öppen visning

Alla bilder

Kontakt

Calle Juhlin, SkandiaMäklarna

Mäklare

Telefon: 021-15 78 70

George Özel, SkandiaMäklarna

Mäklare

Telefon: 070-950 54 99

Dokument & länkar

Dela det här på:

Andra objekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.