Öster Mälarstrand, Västerås2-1204 - Poseidongatan 7

Till salu
Tillträde:Preliminärt mars 2025Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:4Boarea:98 kvmBalkong:JaHiss:JaPris:4 095 000 krAvgift:5 594 krIngår i avgiften:Värme, Varmvatten, Kallvatten

Nästa visning:

Välkommen på öppen visning! Vi ses i visningslägenheten på Ägirgatan 10 där vi presenterar våra nya bostäder på Öster Mälarstrand. Passar inte visningstiden? Välkommen att kontakta mäklaren på 072-456 00 98 så löser vi det.

Läs mer

Fyra med attraktivt söderläge mot grönskande innergård

Välplanerad fyra belägen i ett härligt söderläge! Fantastiskt ljusinsläpp via stora fönsterpartier samt balkong mot den gröna innergården. Här bor ni bekvämt med de sociala ytorna i en öppen planlösning och en privat del av lägenheten med tre sovrum. Två helkaklade badrum med dusch. Bra förvaringsmöjligheter genom garderober, skjutdörrsgarderob, klädkammare och förråd i lägenheten. Välkommen till visningslägenheten så berätta vi mer!

På härliga Öster Mälarstrand, ett par kvarter från kajstråket med fint läge längs Ägirgatans parkstråk och granne med Sirenentorget bygger vi nästa kvarter av nya moderna och svanenmärkta hem. Totalt planeras 131 bostäder i det nya kvarteret. I vår första etapp - Brf Parkstråket ryms 45 Svanenmärkta hem i ett punkthus om 10 våningar samt ett townhouse som rymmer tvåor och fyror i spännande planlösningar.

Här bor du i ett expansivt område som erbjuder många trivsamma vardagsaktiviteter. Njut av en promenad i Notuddsparken eller ta dig det längre stråket mot Björnön längs Mälarens glittrande vatten. Här finns Steam hotel och Kokpunkten ett stenkast bort, med äventyrsbad, relax och spa, och härliga miljöer för mat och umgänge.
I närområdet finns också all den service du behöver för en bekväm vardag; livsmedelsbutiker, frisörer, apotek, caféer och restauranger, träningsmöjligheter, skolor och förskolor.

Känslan av nytt
När du köper en nybyggd bostad av oss på Peab får du vara med och sätta stilen i ditt nya hem. Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört och alla bekvämligheter finns på plats. Interiören skapar den hemtrevliga känslan man vill ha i sitt drömhem. För att hjälpa dig att hålla den röda tråden i bostaden har vi valt produkter som passar ihop utseende- och designmässigt. Vi har lagt stor omsorg på fina materialval. I standardutförandet är inredningen klassiskt vit med ekparkett på golven. I köket finns moderna vitvaror på plats. Utöver detta har vi tagit fram ett tillvalsprogram där du bland annat kan uppgradera dina vitvaror, byta köksluckor, bänkskivor och välja bland olika färger på kakel och klinkers.

Svanenmärkt för miljön
Vi vill att du ska flytta in i ett friskt hem. Du ska känna att vi arbetar med största omsorg om hälsa och våra gemensamma resurser när vi bygger din bostad. Därför arbetar vi med Svanen, nordens officiella miljömärkning. Parkstråket certifieras enligt miljömärkningen Svanen, vilket garanterar att vårt arbete bygger på en grön filosofi med fokus på etik, kvalitet och långsiktighet. Vi hjälper dig att göra ett hållbart val.

Praktisk köpguide
Att köpa en bostad är ett av de största besluten du gör i livet. Därför vill vi att det ska vara så tryggt och enkelt som möjligt för dig att köpa en nybyggd bostad av oss. Peab har varit verksamma i över 60 år och har Sveriges nöjdaste kunder, vilket stärker vår position som en trygg och säker aktör när man ska köpa ny bostad. För att du ska känna dig trygg när du köper bostad av Peab har vi tagit fram en enkel köpguide med 8 steg som på ett översiktligt sätt förklarar köpprocessen. Det ska vara enkelt att köpa bostad av oss, vilket är anledningen till att vi har tagit fram denna köpguide där du steg för steg kan läsa om hur det går till! Du hittar guiden genom att Klicka här!

Fast pris - ingen budgivning
Vi säljer våra bostadsrätter i Brf Parkstråket till fast pris, så när du köper en bostad av oss slipper du stressande budgivningar.

Anmäl ditt intresse
Är du intresserad av vårt kommande projekt på Öster Mälarstrand?
Anmäl ditt intresse idag. Du som gjort en intresseanmälan får alltid den senaste informationen från oss via nyhetsbrev. Välkommen med din intresseanmälan!

Visualiseringar är inspirationsbilder. Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel i bilderna.

Det ska vara lätt att leva hållbart

I din bostad:

 • Energieffektiva vitvaror
 • Miljömärkt el
 • Praktiska kärl för källsortering inne i bostaden
 • Giftfria golv utan farliga kemikalier

I din förening:

 • Bilpool
 • Cykelpool
 • Cykelverkstad
 • Laddningsplatser för elbil
 • Informationstavlor i trapphus gällande VL lokaltrafik
 • Återvinningsrum för enkel återvinning av material och avfall
 • Odlingslådor på innergården
Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet