Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Öster Mälarstrand, Västerås2-1904 - Poseidongatan 7

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:4Boarea:98 kvmHiss:JaAvgift:5 594 kr

Nästa visning:

Välkommen på visning av Parkstråket! Anmäl dig här.

Läs mer

Fyra med attraktivt söderläge mot grönskande innergård

Välplanerad fyra med gott om förvaring i ett härligt söderläge med ett fantastiskt ljusinsläpp via stora fönsterpartier samt balkong mot innergård.

På härliga Öster Mälarstrand, ett par kvarter från kajstråket med fint läge längs Ägirgatans parkstråk och granne med Sirenentorget planerar vi för nästa kvarter av nya moderna och svanenmärkta hem. Totalt planeras 131 bostäder i det nya kvarteret. I vår första etapp - Brf Parkstråket planerar vi 45 Svanenmärkta hem i ett punkthus om 10 våningar samt ett townhouse som rymmer tvåor och fyror i spännande planlösningar.

Här bor du i ett expansivt område som erbjuder många trivsamma vardagsaktiviteter. Njut av en promenad i Notuddsparken eller ta dig det längre stråket mot Björnön längs Mälarens glittrande vatten. Här finns Steam hotel och Kokpunkten ett stenkast bort, med äventyrsbad, relax och spa, och härliga miljöer för mat och umgänge.
I närområdet finns också all den service du behöver för en bekväm vardag; livsmedelsbutiker, frisörer, apotek, caféer och restauranger, träningsmöjligheter, skolor och förskolor.

Känslan av nytt
När du köper en nybyggd bostad av oss på Peab får du vara med och sätta stilen i ditt nya hem. Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört och alla bekvämligheter finns på plats. Interiören skapar den hemtrevliga känslan man vill ha i sitt drömhem. För att hjälpa dig att hålla den röda tråden i bostaden har vi valt produkter som passar ihop utseende- och designmässigt. Vi har lagt stor omsorg på fina materialval. I standardutförandet är inredningen klassiskt vit med ekparkett på golven. I köket finns moderna vitvaror på plats. Utöver detta har vi tagit fram ett tillvalsprogram där du bland annat kan uppgradera dina vitvaror, byta köksluckor, bänkskivor och välja bland olika färger på kakel och klinkers.

Svanenmärkt för miljön
Vi vill att du ska flytta in i ett friskt hem. Du ska känna att vi arbetar med största omsorg om hälsa och våra gemensamma resurser när vi bygger din bostad. Därför arbetar vi med Svanen, nordens officiella miljömärkning. Vårt kommande projekt Parkstråket certifieras enligt miljömärkningen Svanen, vilket garanterar att vårt arbete bygger på en grön filosofi med fokus på etik, kvalitet och långsiktighet. Vi hjälper dig att göra ett hållbart val.

Fast pris - ingen budgivning
Vi säljer våra bostadsrätter i Brf Parkstråket till fast pris, så när du köper en bostad av oss slipper du stressande budgivningar.

Anmäl ditt intresse
Är du intresserad av vårt kommande projekt på Öster Mälarstrand?
Anmäl ditt intresse idag. Du som gjort en intresseanmälan får alltid den senaste informationen från oss via nyhetsbrev. Välkommen med din intresseanmälan!

Visualiseringar är inspirationsbilder. Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel i bilderna.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Kontaktpersoner
Björn Wallberg

Björn WallbergSvensk Fastighetsförmedling070-482 72 73Kontakta mig via e-post

Robert Olsson

Robert OlssonSvensk Fastighetsförmedling076-7884458Kontakta mig via e-post

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?