Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Västerås, Öster MälarstrandBrf Treudden

Kommande
Säljstart:Preliminärt hösten 2019Bostäder:34Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:2-4Boyta:36-99 kvm

Nya bostadsrätter på Öster Mälarstrand

Nya hem med allt du önskar för ett bekvämt liv, med närhet till Mälaren!

Brf Treudden är vår första etapp i kvarteret Poseidon. Vi planerar för nya moderna bostäder i Öster Mälarstrand, ett stenkast från Mälaren och småbåtshamn och promenadavstånd till Västerås centrum och järnvägsstation.

I närområdet finns livsmedelsbutik apotek, bibliotek och vårdcentral. Öster Mälarstrand bjuder också på caféer, restauranger, blomster- och inredningsbutiker. Dessutom finns frisör, gym och bankkontor inte långt ifrån kommande kvarter.

Kvarteret Poseioden planeras med en privat innergård, härliga balkonger och uteplatser och fina möjligheter för umgänge med familj och vänner. Lägenheterna i Brf Treudden planeras med allt man önskar; moderna vitvaror, helkaklade badrum, välplanerade planlösningar för gemenskap och ett bekvämt liv.

Kvarteret planeras att delas upp i ett antal föreningar och första etappen Brf Treudden består av 34 lägenheter om 2-4 RoK i storlekarna 36-99 kvm.
Alla lägenheter får minst en balkong eller uteplats. Treor planeras med extra WC och fyror med extra WC/dusch. I cykelförrådet görs plats för en praktiskt verkstad där man också kan spola av sin cykel eller barnvagn enkelt.

Anmäl ditt intresse och få förtur!
Är du intresserad av vår nyproduktion Brf Treudden. Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid köpanmälan baseras på det datum du lämnade din intresseanmälan. Vi håller dig också uppdaterad med information om våra nya hem och bjuder in till säljpremiär.

Med reservation för ändringar. Illustrationer kan skilja sig från verkligheten.

Kontaktpersoner
Eric Wahlström

Eric WahlströmPeab Bostad0725 33 43 34Kontakta mig via e-post

Allt du behöver veta för att köpa bostadsrätt