Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Öster Mälarstrand, VästeråsD1002 - Poseidongatan

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:3Boarea:74 kvmUteplats:JaAvgift:4 191 kr

Trea som bjuder på det lilla extra - fina ljusinsläpp, extra WC och bra förvaring

Tack vare den öppna planlösningen skapas bra sällskapsytor. Från vardagsrummet finns utgång till den inbjudande uteplatsen mot innergården.

Få lägen är så fina som det på Öster Mälarstrand i Västerås. Här, i Brf Treudden bor du längs Öster Mälarstrands grönaste gata i moderna hus med smarta, luftiga planlösningar och har alltid nära till det mesta du behöver och vill ha.

Här har du nära till kvartersbutiken Hemköp, där du även kan hämta dina paket. I övriga närområdet finns fler matvarubutiker, apotek, vårdcentral, bank och frisörer samt mysiga inredningsbutiker, kaféer och restauranger. För att inte tala om hur nära det är tilll ett besök på Steam hotel. Flera förskolor och grundskola finns i området och Västerås sjukhus ligger 1,5 km bort.

Västerås city ligger på bekvämt avstånd med en promenad på 20 minuter eller en cykeltur på 10 minuter, alternativt med bussen som går 200 meter från Brf Treudden. I city ligger också Västerås central och resecentrum varifrån du snabbt och enkelt kan ta dig vidare till bland annat Stockholm.

Brf Treudden är är en del av kvarteret Poseidon. Ett kvarter som delas upp i flera föreningar med trivsamma bostäder alldeles intill Mälaren, småbåtshamnen och sköna promenadstråk. Med den gamla kajen utanför dörren och Mälaren som kluckar rogivande är det lätt att trivas här.

Just här planerar vi 30 lägenheter, tvåor, treor och fyror på 49-99 yteffektiva kvm. Öppna planlösningar som bjuder in till socialt umgänge. Hem som du verkligen trivs i. Vi har satsat på klassiska men ändå moderna material. En behaglig ekparkett breder ut sig genom lägenheten och väggarna är luftigt vita. Alla vitvaror är av bra kvalitet. Treorna har extra wc och fyrorna har dessutom en extra dusch och en arbetshörna som gör det lätt för dig att jobba hemma. Fasaden är i röd puts och de Svanenmärkta bostäderna skapar ett härligt, livfullt uttryck ihop med den grönskande innergården.

Brf Treudden har generösa balkonger och härliga uteplatser där det är lätt att njuta med familj och vänner. Alla lägenheter har minst en balkong eller uteplats. För att förlänga den trivsamma känslan hemma har vi satsat på en härlig innergård i skönt söderläge. Den upphöjda gården är gemensam för hela kvarteret och utrustad med sociala sittgrupper och lekytor. Här finns mycket grönska och dessutom odlingslådor och spännande insektshotell. Miljöhus finns på gården. Garage finns under huset och ett externt ligger i närheten. Cykelförrådet har en praktisk arbetsbänk och cykelpump.

Vill du veta mer om Öster Mälarstrand och vad som händer i området? Se filmen som Västerås Stad producerat och läs mer här!


Med reservation för ändringar. Illustrationer kan skilja sig från verkligheten.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet