Om projektet

Drömliv vid Mälaren

Brf Sirenen ligger på Öster Mälarstrand i Västerås, ett område som Peab fått förmånen att utveckla i flera etapper. Med den gamla industrikajen precis utanför dörren och Mälaren som kluckar rogivande är det lätt att trivas här. Ett drömboende, fast på riktigt.

Spännande möten
Här är det grönt och myllrande. Lätt att trivas och vara. Området kring hamnen kommer att byggas med många spännande sittmöjligheter längs med kajen för att skapa naturliga och inspirerande mötesplatser och njuta av båtlivet. Här samspelar grönska, båtliv och det historiska arvet på bästa sätt.

Småbåtshamnen och bryggan är central och levande. Kanske kommer du ha din båt utanför dörren. Eller njuter du på avstånd och ser båtarna komma och gå och gunga så där mjukt i Mälarens vatten. Längs med kajen finns nya cykelvägar och fina promenadstråk som gör det lätt att ta sig hit eller dit. Notudden ligger runt hörnet. Västerås city ligger bara 1,5 km bort. Att det här är en intressant mötesplats vittnar inte minst hotellbygget en bit bort om. Sirenen ligger i ett område där det händer. Där man gärna vill vara.

Anmäl ditt intresse och få förtur!
Är du intresserad av vår nyproduktion i Brf Sirenen. Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid köpanmälan baseras på det datum du lämnade din intresseanmälan. Vi håller dig också uppdaterad med information om våra nya hem och bjuder in till säljpremiär. Säljpremiär planeras till hösten 2017.

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Frida Jakobsson, Peab

Kundansvarig

Telefon: 0733-37 51 87

Andra intressanta projekt